Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 21:46:19
|
|
|
|
beba76
|
To se meni tudi dogaja... Jaz pol posodo skoraj do konca izvlečem in privzdignem in tista voda nekam odteče, da mam pol plac za mehčalec. Pri meni bo menda počasi stroj trebalo zamenjat...
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 21:49:16
|
|
|
|
PAJO
|
meni se isto dogaja,pol pa posodo vn dam pa stresem,sej gre vn posoda.lp,ana
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:00:22
|
|
|
|
MAŠKA
|
Posodo potegni ven in jo dobro očisti. Tudi tisti čepek, ki se nahaja v prekatu.
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:24:37
|
|
|
|
Naja30
|
Meni se tudi to dogaja. Zakaj pa ostaja voda not? Ali katera ve? Se kaj zamaši?
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:28:46
|
|
|
|
MAŠKA
|
Ja, očitno se nekaj zamaši pri iztoku iz prekata. Zato poskusi to potegnit ven in dobro očistit. Meni se je isto dogajalo in sem zadevo očistila in vode ni več v prekatu. Tako je pisalo tudi v navodilih za uporabo. Imamo pa Gorenjev stroj.
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:31:27
|
|
|
|
Marogica
|
Očitno se to vsem dogaja , meni tudi... Jaz ponavadi vlijem mehčalec kar v to vodo in to toliko, da tista voda ven steče. Odlivala nisem, ker nisem vedela ne kam ne kako. Kaj pa če mora biti voda noter, da mehčalec "dobro pobere", ki je drugače gost in ne bi šel iz tega prelata tako "gladko" ven?
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:40:02
|
|
|
|
superfly
|
Kot so že punce rekle, se je verjetno zamašil tist odtok kjer iz prekata odteče mehčalec v stroj. V tem prekatu za mehčalec je en tak čepek, katerega se sname in opere - njboljše vse skupaj. Meni se to zgodi, če pride slučajno med prenjam kaj praška v ta prekat in potem tist odtok zadela. lps
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 30.10.2007 22:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
To se zapacka tisti štofelček, je treba spucat.
|
|
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 31.10.2007 0:01:18
|
|
|
|
jazz
|
Ja res, zamaši se zaradi praška. Na žalost imava s taščo pralni stroj skupaj in vedno ko perem za njo, moram najprej očistiti tisti prekat, ker ga nafila s praškom, čez zlije še mal mehčalca, pol pa jamra, kako zanič da je arijel, da ma pa ja vse temne cote čist bele!!! Pa itak sem jaz butasta, ko ji rečem, da je to od praška!!!
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 31.10.2007 7:44:05
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazz Ja res, zamaši se zaradi praška. Kako sedaj? Zaradi praška? Ne zaradi mehčalca? Jaz dakem prašek direkt v boben, tako, da pri meni sigurno ni zaradi praška.
|
|
RE: voda v prekatu za mehčalec 31.10.2007 9:56:06
|
|
|
|
duhica
|
No jaz sem ugotovila, da moram mehčalec razredčit in pol je vse OK, če ga pa ne, se pa maši, mamo pa novi stroj.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.