|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda v prekatu za mehčalec
30.10.2007 21:37:46   
babylove
Zakaj mi ostaja voda v prekatu za mehčalec? In to polno, da še komaj kaj mehčalca noter spravim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voda v prekatu za mehčalec
30.10.2007 21:46:19   
beba76
To se meni tudi dogaja... Jaz pol posodo skoraj do konca izvlečem in privzdignem in tista voda nekam odteče, da mam pol plac za mehčalec.
Pri meni bo menda počasi stroj trebalo zamenjat...

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2007 21:49:16   
PAJO
meni se  isto dogaja,pol pa posodo vn dam pa stresem,sej gre
vn posoda.lp,anauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2007 22:00:22   
MAŠKA
Posodo potegni ven in jo dobro očisti. Tudi tisti čepek, ki se nahaja v prekatu.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2007 22:24:37   
Naja30
Meni se tudi to dogaja. Zakaj pa ostaja voda not? Ali katera ve? Se kaj zamaši? user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2007 22:28:46   
MAŠKA
Ja, očitno se nekaj zamaši pri iztoku iz prekata. Zato poskusi to potegnit ven in dobro očistit. Meni se je isto dogajalo in sem zadevo očistila in vode ni več v prekatu. Tako je pisalo tudi v navodilih za uporabo. Imamo pa Gorenjev stroj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2007 22:31:27   
Marogica
Očitno se to vsem dogajauser posted image , meni tudi... Jaz ponavadi vlijem mehčalec kar v to vodo in to toliko, da tista voda ven steče. Odlivala nisem, ker nisem vedela ne kam ne kako.

Kaj pa če mora biti voda noter, da mehčalec "dobro pobere", ki je drugače gost in ne bi šel iz tega prelata tako "gladko" ven?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2007 22:40:02   
superfly
Kot so že punce rekle, se je verjetno zamašil tist odtok kjer iz prekata odteče mehčalec v stroj. V tem prekatu za mehčalec je en tak čepek, katerega se sname in opere - njboljše vse skupaj. Meni se to zgodi, če pride slučajno med prenjam kaj praška v ta prekat in potem tist odtok zadela.  user posted image

lps

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.10.2007 22:42:45   
Anonimen
To se zapacka tisti štofelček, je treba spucat.

(odgovor članu superfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2007 0:01:18   
jazz
Ja res, zamaši se zaradi praška. Na žalost imava s taščo pralni stroj skupaj in vedno ko perem za njo, moram najprej očistiti tisti prekat, ker ga nafila s praškom, čez zlije še mal mehčalca, pol pa jamra, kako zanič da je arijel, da ma pa ja vse temne cote čist bele!!! Pa itak sem jaz butasta, ko ji rečem, da je to od praška!!!user posted image

Lep pozdrav! K

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2007 7:44:05   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: jazz

Ja res, zamaši se zaradi praška.

Kako sedaj? Zaradi praška? Ne zaradi mehčalca? Jaz dakem prašek direkt v boben, tako, da pri meni sigurno ni zaradi praška.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2007 9:56:06   
duhica
No jaz sem ugotovila, da moram mehčalec razredčit in pol je vse OK, če ga pa ne, se pa maši, mamo pa novi stroj.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2007 13:31:38   
ribica.
Zamaši se od mehčalca. Treba je vzet predalček ven in sprat pod vodo. Saj gre takoj dol ponavadi. Po nekaj pranjih se pa spet zamaši in pač ponoviš postopek.

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.