|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda
26.4.2005 12:39:01   
bini
naše dete čist premal pije - pa ni važno kaj ji ponudim, niti kako ji ponudim (flaška, žlička, kozarček), čez dan ne spravim vanjo več kot 1,5 dcl tekočine... tolažim se, da je verjetno dovolj 2krat po 2dcl mleka (zjutraj in zvečer)...

poskusila sem z različnimi sokovi, čaji in sedaj smo spet na vodi,tako kot na začetku - ji čist paše... pa me zanima kaj pa tiste sadne vode (z jabolkom, breskvo, jagodo) - a ji pri skoraj 11m lahko to ponudim?? mogoče bi pa tega kaj več spila :zmeden2:

kaj menite drage moje?? :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   voda
26.4.2005 12:52:30   
Ajsha
Hojla!

Sadno vodo naredi sama, daj malo soka in veliiiiko vode pa bo. Pa imaš sadno vodo brez konzervansov. Simpl :)

LP!

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   voda
26.4.2005 12:55:17   
bini
sm že poskusla, pa ni blo efekta - sej verjetno tud te vode itak ne bi palile... :duda:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   voda
26.4.2005 13:43:58   
Anonimen
Poskusi, čeprav 1,5 dcl ni takozelo malo. To sta skoraj dve mali steklenički, a ne? Aventovi. Pri nas je pil samo zeliščni instant čaj, čisto nič drugega ni hotel. Ampak voda je najboljša.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   voda
26.4.2005 14:29:43   
urla
Tudi naš pije samo vodo. Pa mi pametne babice non stop težijo, da mora otrok še kaj drugega piti. Ampak naš sonček se najbolje počuti, ko mu daš vodo, drugega namreč ne absorbira. Tako je sedaj leto in pol. Saj bo še prekmalu rišel čas, ko bodo ti otroci obsedeni s sladkimi in škodljivimi sokovi.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   voda
26.4.2005 17:57:11   
Rozalija
In kaj je narobe z vodo??? Lana tudi večinoma pije vodo in jaz sem vesela da jo, saj je najbolj zdrava. Sicer ona spije vse kar ji daš, a se mi zdi da pretirano pitje sokov in sladkih aromatiziranih vod ni dobro.

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   voda
26.4.2005 19:23:09   
Anonimen
Ej, pa saj dost popije! Če bi naša pri 11m tolk...

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   voda
26.4.2005 21:33:28   
bini
če pa ti praviš meta da je dost, pol pa verjamem 8)... ne, ampak res so me ene zoprne ženske prestrašle, da to je pa čist premal... čeprav je res, da tolk spije sam takrat kadar jest non stop dežuram okol nje in ji stalno nekaj ponujam -v enem šusu itak ne spije več kot par mini požirkov :) ..pa se ne bom več sekirala - vsaj do nadaljnega ne :)-:)-

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?