|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja na morje
9.7.2006 11:27:58   
tina104
Kako ste se z vožnjo na morje ali kamorkoli dalje spopadli tisti, kjer otroci sovražijo vožnjo v avtu?

Mi gremo v Crikvenico konec julija, v soboto. Skrbi me, kako bo potekala naša vožnja tja, ker takrat bo sigurno ful gužva, Aljaž pa ne mara dolge vožnje z avtom.
Imate kake nasvete zame, kdaj je najbolje iti na pot? Kako dolgo sploh traja vožnja v Crikvenico?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vožnja na morje
9.7.2006 11:36:39   
eva1
Moj tut ni najbolj navdušen nad dolgo vožnjo-zato naredimo tako, da gremo od doma, ko je zaspan in v avtu zaspi tudi za 3 ure pa je mir!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 11:43:05   
Anonimen
Pejte sredi noči (mi gremo na Pag iz Lj ob 3h zjutraj). Je sicer gužva, samo takrat je itak čas za spanje in se spi.

Drugače pa se pozanimaj, kdaj daš lahko otroku tabletke dramina - so proti slabosti in te naredijo zaspanega. Jaz sem po eni tbl. spala ko ubita 4 ure ...

LP, Riba

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 11:48:53   
Anonimen
Mi iz Lj rabimo do Crikvenice cez Kocevje 2,5h. Vi greste najbrz po avtocesti? Do Senja pa nazaj na Crikvenico?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 12:03:08   
Anonimen
Sama bi v takem primeru šla na pot v soboto zvečer. Zato da bi se izognila gneči na cesti, na mejnem prehodu in da bi otrok zaspal ob "svoji" večerni uri za spanje. Če je to okrog osmih, boste na morju že ob 11, 12-ih zvečer, kar se mi zdi še sprejemljiva ura.

Drugače se mi zdijo za potovanje s tako majhnim otrokom primernejše avtoceste z urejenimi (in ponoči odprtimi) počivališči in v boljših primerih igralnimi kotički. V tvojem primeru bi bila to pot Maribor - Zagreb - Rijeka. Poglej na hak.hr kako dolga je pot (avtocesta) med Zagrebom in Rijeko; do Crikvenice pa potem ni več daleč (ca. 20 minut, se mi zdi, lahko tudi manj).

Pa lepo se imejte!!user posted image

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2006 15:16:48   
natasar
Mi smo problem rešili, da smo šli na morje zvečer, ko je zaspala.Smo se pa vozili 7 ur, in ni bilo problema, vmes se je samo hotela obrniti, zato se je parkrat prebudila, ampak sem jo takoj umirila s stekleničko.Zvečer oz. ponoči tudi ni gužve na cesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2006 17:47:56   
muki1
Mi smo šli za prvi maj iz Murske Sobote, prek Ilirske Bistrice.
Smo rabili cca 4,5 ur, s tem, da se do MB cinclamo skoraj eno uro. To je skoraj najboljša varianta.
Če greste od doma okrog 04.00 zjutraj, pa je zmerno na cesti, ste v 4 urah že v Crikvenici. Če malček palček v avtu rad zaspi, je to še najboljša varianta.
Mi ponavadi imamo par otroških CD jev s sabo in potem bluzimo tiste pesmi, ko je že res hudo se ustavimo na kavici, po možnosti tam kjer imajo kakšen toboganček ali gugalnico, da si mala malo pomiri živce user posted image .
Jaz zmeraj nosim v torbi kakšno njeno igračko, za katero ne ve, da sem jo vzela zraven pa jo za nekaj časa zamotim tudi s tem, da mi kar naenkrat nekaj cvili v torbi in potem ugotovimo, da se je kakšen njen telebajsek prešvercal z nami, potem razvijamo malo zgodbo, kak se je skrivaj pakiral in se skril v torbo, ker bi rad šel z nami na morje, potem se spet nekaj časa s tem zamoti.
Pa tovornjake na avtocesti iščemo in potem jih prehitevamo....
Pa cerkvice ob poti iščemo, je vsa blažena, ko vidi kakšno cerkvico....
Stara pa je dve leti in se noče vozit na daljše relacije user posted image .

P.S. Crikvenica je pa res fajn za take male mulce. Imaš miljon igral vzdolž plaže, če bi mi šli zdaj tja, sem prepričana, da bi več visela na toboganih kot se kopala.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 9.7.2006 17:48:36 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 20:20:15   
jasnika
tina104, tudi mi gremo v crikvenico in siceer 22, a vi tudi takrat al 29?

to mesto se nam dopade tudi zato ker ni daleč, baje približno 4 ure, in moja hčera se tudi ne vozi rada, ampak upam da bo kaj spala in da bo že nekak

aja je moj sedaj dal predlog da si z kremo za sončenje na trebuh napišema rr in se pol tako prepoznamauser posted image user posted image , pametno ne?

lp

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2006 20:40:34   
Anonimen
Mi gremo menda tudi tja blizu, Novi Vinodolski, v Crikvenico se pa pridemo kopatuser posted image

SE VIDIMO!!!user posted image

Mi rabimo 3,5ure iz Mbja do tjauser posted image

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2006 10:13:14   
tina104
Jasnika, mi gremo 29., tako da se najbrž ne bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2006 12:08:03   
andreja25
Iz lastnih iskušenj ti povem, ne hodi v crikvenico raje idi kam drugam , da ne boš razočarana , tako kot smo bili mi.

NIK je mamin in atijev sonček(3.6.2006)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2006 15:06:49   
jasnika
andreja 25, kaj pa je tebe tako zelo razočaralo v crikveniciuser posted image

(odgovor članu andreja25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2006 15:37:25   
tina104
Andreja, to tudi mene zanima, do sedaj sem slišala v bistvu same pozitivne stvari.
Bila sem pred leti že tudi v Selcah, ki so tam blizu, je bilo čisto fajn.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!