|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja na kolesu
3.4.2005 21:38:29   
bini
no, nabavili smo tisti sedež za zadaj in sedaj samo še čelado nabavimo, potem pa na pot...9nebesa
mojemu možu se tisti sedež ne zdi prav varen oz. samo za krajše ture, ravninske, kar pomeni, da prav dosti dalj kot do trgovine ne bi prišli :zmeden:... nismo pa še poskusili.. me zanima kakšne izkušnje imate ve -kako se kaj radi vaši vozijo na kolesu, kako dolgo sedijo zadaj in pa kako jih vidite kaj počnejo - če lepo sedijo oz. se ne nagibajo?? ste nabavili ogledalce??
no, dost vprašanj za zdaj.
hvala in lp :miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vožnja na kolesu
4.4.2005 0:43:55   
samuelion
Pazi edino, ko se ti otrok vozi zadaj ne zaspi. Ne izgleda lepo, če vidiš iz sihuete kolesarja eno celado, ki "visi" desno, pa še kontrole nimaš nad tem. Sem imel to priliko videt in ni fajn če pomislis, da lahko malček kam zadane, ti se pa niti ne zavedas tega. Tako da če nabaviš sedež za zadaj nabavi kr dve ogledalci. ;)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vožnja na kolesu
4.4.2005 6:54:53   
Taša
No naj še jaz nekaj vprašam.. Kateri sedeži za na koli se vam zdijo boljši-oni za spredaj ali oni za zadaj...??

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vožnja na kolesu
4.4.2005 7:16:57   
Anonimen
Meni za tako majhne otroke definitivno za spredaj. Meni se zdi, da če ga imaš zadaj, je vseeeno, če ga doma pustiš. Otroka.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   vožnja na kolesu
4.4.2005 8:57:48   
Anonimen
evo js sem tut to hotla glih vprašat in men se tut zdi bolj fino sedež spredaj..ampak! a ne piha preveč malemu v glavo - oči? če sedi za tabo je vsaj v zavetju??

lp, lara

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   vožnja na kolesu
4.4.2005 10:23:29   
Anonimen
Mi smo ravno nabavili kolo in sedež za zadaj in Ana ful ful uživa. Je lepo v zavetrju in gleda naokrog in komentira.
Pomanjkljivosti:
- absolutno moram nabavit špegu, da sploh vidim, kam kaže, ko skoz blebeta zadaj in sprašuje Ta-to? Ta-to?
- ko zaspi, ji glava res binglja in ko sem zapeljala na makadam, jo je moglo pribit ob plastiko, ker je začela ful jokat :(
Se pa kupijo sedeži, ki se jih da lepo nagnit nazaj in otrok zaspi v njih ko muri (so cca. 8-10 jurjev dražji)

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   vožnja na kolesu
4.4.2005 12:13:46   
bini
meni se tisti spredaj zdijo ful bolj nevarni - sej še vozit ne morš normalno :zmeden:...mi bomo kar tega za zadaj lepo uporabljali, sicer smo po dvorišču že poskusli in je bla kar navdušena mala moja.
ej Meta.. kako daleč se pa spraviš z malim tovorom zadaj?? 10, 20 km?? a v hrib si že poskusla? najbrž ni enostavno ;).
lp :rozica:

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vožnja na kolesu
4.4.2005 12:18:36   
Anonimen
Ja, šle sva točno 12km, sam pol so mene mogl skor oživljat :)- oz. mojo rit :hudicek:

Kar se Ane tiče, bi šle po mojem lohk 100km. Ful se rada vozi in ko sem jo dajala dol, je vpila k jeshar, dobro da me ni kdo prijavu :ups:

V klanec je pa res mal težje, priznam. Se čuti, da vlečeš tovor zadaj. Tud stabilnost kolesa ni čist ista. Ampak za amatersko vožnjo je čist OK.

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   vožnja na kolesu
4.4.2005 13:06:07   
bini
no to sem hotla slišat, ker moj možek se tako boji, da bi šel sam do trgovine in nazaj :)-:)-.. sam do tam greva lahko tud peš... jaz bi pa bolj daleč potovala :)-..
sej res.. kolk je že težka pa velika tvoja Ana? da vidim primerjat kolk bo naša stabilna 8)

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?