|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneto oko
19.11.2007 7:52:27   
Anonimen
evo v sredo prejšnji teden me je vzgojiteljica obvestila da so eni trije v vrtcu mel vnetje učka. takrat sem rekla hvala za obvestilo da vem kaj naš čaka in evo danes zjutraj se je tamala res zbudila z rdečim očesom in malo večjo količino zaspančka - gnojčka.

kaj lahko naredim sama doma? morava k zdravniku? gre lahko v vrtec?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneto oko
19.11.2007 7:55:59   
natasaom
moja ima tud velikrat vneto učko.če ni tolk zabasan,da ne more gledat gre lahko v vrtec,sej vročine najbrž nima.men je dohtar reku,da nej s fiziološko nos pucam,ker je to povezan pa oči umivam s toplo vodo.čez dva dni je blo dobr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2007 8:03:03   
mika

nam je sestra, katere ne bom več nikoli poslušala, svetovala, da počakamo 3dni in potem pridemo k pediatru. naj spiramo s kamilcami in če  ne bo bolje se pridemo pokazat. izcedek je sicer izginil, dobila je pa tako krvave oči, da jo je bilo kar grozno pogledat. na koncu smo pristali v bolnici pri očesnemu in sem ji morala 10x na dan izmenično dajat kapljice in mazilo tobrex. da ne govorim, kakšni podvigi so to bili.

najbolje, da greš k pediatru in dobiš kapljice in mazilo. ko je nekrat vneto eno oko, si bo prenesal še na drugo. oko čistiš od zunaj proti nosku in za vsak poteg vzami drugo vato.

čudno mi je bilo še to, da sem na RR prebrala, da nekateri pediatri odsvetujejo kamilični čaj in priporočajo mlačno vodo.

v vrtec je ne peljat, saj vidiš, da je tvoja pupa dobila  vnetje od drugih otrok. za to dobiš bolniško- upam, da si jo lahko privoščiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 8:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

evo v sredo prejšnji teden me je vzgojiteljica obvestila da so eni trije v vrtcu mel vnetje učka. takrat sem rekla hvala za obvestilo da vem kaj naš čaka in evo danes zjutraj se je tamala res zbudila z rdečim očesom in malo večjo količino zaspančka - gnojčka.

Glede na to, da je tega zdaj ful in da je verjtno treba AB zdravit, bi šla jaz kar k dohtarju, pa naj da kremo ali kaplje, da začneš čimprej zdravit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 8:10:03   
natasaom
men je zdravnik strogo prepovedal izpiranje s kamilicami.AB je dobila samo 1x pred 2leti,ko je imela vneto uho.pa jest jo vedno peljem pokazat zdravniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 8:14:34   
Janya
Nam je že uspelo vnetje učk pozdravit samo z izpiranjem z fiziološko rastopino, ne sme pa v vrtec ker je nalezljivo, to vidiš že po tem, da je toliko bolanih v vrtcu za isto stvar.
Veliko uspeha user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2007 10:12:14   
puncica

morava k zdravniku? da, da ti da antibiotik bivacin al neki
gre lahko v vrtec? ne, ker je to kužno.

Čim prej se pozdravte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?