|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ušesa
29.12.2009 20:27:00   
klara2007
mi imamo vnetje ušesa.
zanima me če je kateri od vaših otrok že imel vnetje in kako je prenesel.
vem da je pr nas zelo hudo- vročina 40, bruhanje...je to normalno ob vnetju???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ušesa
29.12.2009 20:49:42   
Maxica
Ja, pri nas ima starejši sin kar pogosto to, na žalost. Vročina je hitro zelo visoka, tja v 40, pa uho zelo boli, tako da mi kar hitro gremo k zdravniku po AB.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2009 20:56:35   
klara2007
kaj pa bruhanje???
kako dolgo pa traja vročina

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2009 21:04:17   
poli*
Moja hčerka je imela pri 5 mesecih vneta ušesa. Štiri dni mi je vsak dan popoldan zakuhala na 39,5 in ponoči nismo spali. Je jokala in bruhala. Ko je dobila atb, je čez par ur že bila boljša.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2009 21:05:02   
poli*
Vročina je pri nas trajala vse dokler nismo pričeli z zdravljenjem, potem pa kot bi odrezal.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2009 21:17:58   
*alja*
Naša mala je imela pred dvema tednama hudo vnetje. Šle sve v ZD po antibiotik, na drugi dan pa tekla kri z ušesa. Zdaj pa ful slabo sliši. Pregled imave komaj 5.januarja, ker so vsi na dopustihuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 21:57:58   
naja78
ko antibiotik prime(48 ur),bo bolečine konec,bruhanje tudi,otrok bo spal,vročina pade.

ja našega je 1x tudi tako zdelalo da smo pristali na infekcijski zaradi vnetih ušes.user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2009 22:43:55   
ledenaa
če ima pogosto vneta ušesa razmislite o cepljenju

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2009 23:10:07   
barbi007
nam je cepljenje pomagalo. od takrat nimamo večjih težav z ušese, drugače pa nonstop vnetja (v enem mesecu tudi po dvakrat)...user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2009 23:41:48   
Anonimen
V 7 tednih 4 antibiotiki. user posted image user posted image user posted image Odkar je cepljena proti pnevmokoku je zdrava punčka že 14 dni.user posted image Že dolgo dolgo ni bila tako razposajena več kot en teden skupaj. user posted image
Drugače pa pri nas ni bilo vročine nikoli, samo obupne bolečine s krčevitim jokom.

(odgovor članu barbi007)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2009 15:09:29   
naja78
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

če ima pogosto vneta ušesa razmislite o cepljenju

user posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2009 15:15:36   
nati29
Nam je strokovnjak za ušesa svetoval, naj kar nekajkrat na dan čistimo nos s fiziološko, jo imamo vedno s sabo, kupil smo 20 ml flaške v lekarni, tako da si sin tudi v vrtcu sam čisti nos. Dejal je, da je problem, ker se sluznica zasuši, potem pa se bakterije začnejo razmnoževat, tako da preventivno lahko tudi to poskusite.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2009 17:48:50   
barbi007
Poskusite tudi fiziološko raztopino v obliki mazila. Jaz jo malemu vedno namažem v nos preden gre v vrtec in pred spanjem. To je zakon, ker fiziološka kot tekočina steče ven iz nosa in ne pomaga.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?