|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ušes
30.9.2009 17:35:35   
vaney
Živjo. Zanima me, če dajejo za vnetje ušesa v nosečnosti tudi zdravila ali se ga da doma kako drugače pozdravit? Bolečina pa postaja prav huda, natresk ne pomaga. Hvala.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ušes
30.9.2009 19:09:10   
smuki
Oj!
Jaz se ravno zdaj zdravim zaradi vnetja ušes (sem v 20. tednu). Najpreje sem doma probala z šentjanževim oljem. Za nekaj časa je bilo dobro, sam ni se pa pozdravilo. Sem šla k zdravniku in dobila antibiotik - Hiconcil (poleg ušes imam tudi vnetje dihalnih poti - kašlam kot nora). Boli me ne več, sam slišim pa bolj slabo na vneto uho.
Če pa uporabljaš natresk, mi je pa ravno danes moja sestra (med. sestra) rekla, da ga je potrebno stisnit na žličko in ga potem z vžigalnikom pregret (in potem ohladit na telesno tem.), da ne pride do kakšnih zastrupitev.
No, men je zdravnik celo rekel, da se ni za špilat s temi coprnijami... tko, da ne vem.

Upam, da bolečina kmalu izgine. user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2009 19:39:49   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Živjo. Zanima me, če dajejo za vnetje ušesa v nosečnosti tudi zdravila ali se ga da doma kako drugače pozdravit? Bolečina pa postaja prav huda, natresk ne pomaga. Hvala.

Jaz sem dobila antibiotične kapljice Tobrex in so takoj pomagale. V hujših primerih pa lahko dobiš tudi Hiconcil, kot pravi Smuki - mislim, da je to edini AB, ki ga lahko jemlješ med nosečnostjo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2009 22:26:13   
Jančika_
Jemlješ lahko katerikoli penicilinski antibiotik, ti so v nosečnosti varni. Jaz sem ravno imela zaradi vnetja ušes in sinusov Amoksiklav. Kar se mene tiče, ne pride v poštev, da pravega vnetja ušes ne bi zdravila - prejšnjič mi je počil bobnič, preden sem šla k zdravniku, pa sem imela namen počakat samo od večera, ko me je začelo boleti, do jutra; hja, ob treh ponoči pa nora bolečina, kri iz ušesa in juriš k dežurnemu. To je bilo v prejšnji nosečnosti. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2009 23:14:11   
bellamia
meni je pomagala nasekljana čebula, ki sem jo zavila v tetra plenico in si naredila obkladek čez uho.(za celo noč, oviješ pa še s folijo) ful smrdi, ampak pomaga pa.
srečno!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2009 10:09:33   
SaaS
Jaz sem v tej nosečnosti tudi jedla antibiotik zaradi ušes, čisto na začetku v 6. tednu nosečnosti. Ni samo hiconcil dovoljen v nosečnosti, tudi nekateri drugi antibiotiki. Saj zdravnik ve in ti predpiše takega. Jaz sem alergična na hiconcil in sem dobila drugega, a se ne spomnim katerega, prvič slišala zanj.

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?