|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ušesa ali kaj drugega
14.5.2009 19:09:35   
Hope2
Malček (6 mesecev) je že od nedelje prehlajen. Ima samo zabasan nosek, ki ga non stop spiram, sesam... Pred 1 uro nazaj pa se je začel grabit zadaj za ušesom, včasih prime ušesek, počne vedno bolj pogosto.  Jutri imamo itak pediatra (cepljenje), ampak mi ne da miru, ker mi je včeraj zjutraj padel iz postelje (na trebuh). Včeraj je bilo vse ok, zato niti nisem zganjala nobene panike glede padca. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ušesa ali kaj drugega
14.5.2009 19:33:07   
Anonimen
lohk da se bo skuhalo kaj, samo komot do jutri počakaš. če bi blo vnetje, bi verjetno fejst jokal zaradi bolečin, pa brez vročine tud nebi šlo. maš calpol doma, ali kaj takega, če se slučajno ponoči kaj konkretno pokaže?

lohk pa da je sam poštudiral da ima uheljuser posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2009 19:43:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

lohk da se bo skuhalo kaj, samo komot do jutri počakaš. če bi blo vnetje, bi verjetno fejst jokal zaradi bolečin, pa brez vročine tud nebi šlo. maš calpol doma, ali kaj takega, če se slučajno ponoči kaj konkretno pokaže?

user posted image user posted image ta je dobra in upam da tudi obveljauser posted image user posted image . Drugače pa se grabi najbolj za ušesom

Calpol imam. Tečka pa je že 3 dni za znoret

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2009 19:53:53   
Anonimen
no, do jutri bo že, jaz nebi vlačla k dežurnemu, bohve kter bo ( vsaj pri nas mamo cvetke da bohpomagaj in najraj peljem k naši...).

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2009 20:45:36   
kofetek2010

tole pa ne bo držalo, ker naša je imela vnetja tud brez bolečin in brez temperature... samo pocedilo se ji je iz ušesa, ko ji je počil bobnič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 20:49:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2009 21:49:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

tole pa ne bo držalo, ker naša je imela vnetja tud brez bolečin in brez temperature... samo pocedilo se ji je iz ušesa, ko ji je počil bobnič user posted image

ja no, tud to se lohk zgodi, sam redko, v večini primerov je vročina in je bolečina. in zdej jo strašit, da bo sred noči vsa panična skakala bohvekje ma pa res smisuuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2009 7:13:01   
Hope2

ja no, tud to se lohk zgodi, sam redko, v večini primerov je vročina in je bolečina. in zdej jo strašit, da bo sred noči vsa panična skakala bohvekje ma pa res smisuuser posted image

Hehe,še dobro, da grem s kurami spat. Bomo videli danes ali si je samo plešo glancal ali pa je res kaj z ušeskom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2009 7:32:21   
tinaaja
Za useske se lahko vlecejo tudi ob rasti zob, vsaj nasa se je. Me je pa tud skrbelo, da je vnetje usesa, pa je P povedala opcijo glede zob.. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 7:53:09   
ninocka

Pri nam je tud tko. Nobene vrocine, nobenega joka, samo pocedi se jima iz useska "gnojcek" in potem sibamo k P.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2009 9:21:07   
Hope2
Ušesa so še zaenkrat ok, če bi se še naprej grabil, moramo nazaj na kontrolo. Drugače pa ja ali bodo zobki, ali pa se je včeraj popoldne nekje udaril in pač nismo videli.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2009 9:21:54   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Pri nam je tud tko. Nobene vrocine, nobenega joka, samo pocedi se jima iz useska "gnojcek" in potem sibamo k P.

In kako to zgleda, ko se pocedi? A kar naenkrat nekaj ven steče

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2009 9:24:38   
Anonimen
no evo, si že živčna user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.5.2009 9:38:35   
Hope2

no evo, si že živčna user posted image

user posted image ne ne, to je babji firbecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.5.2009 23:21:50   
kofetek2010
najprej ji je tekla bistra tekočina (podobne barve kot Cedevita), čez par ur pa že gostejši bel gnoj user posted image

aja, pa še to.. naša je dobila vnetje brez, da bi imela zamašen nosek user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2009 6:39:04   
kristinaj
kako ti lahko 6m dojenček pade s postelje??!!!! hvala bogu ni nič...

glede ušesa... lahko ga srbi glava, uho, zadaj se zelo hitro umažejo in srbi, lahko se od utrujenosti vleče za ušesa ali pa je samo ugotovil, da jih ima... če bi ga bolelo bi ga tudi slišala..... če ga boli lahko to preveriš, da s prstom pritisneš  tako  kot bi mu poskusila zamašiti uho, tam okoli malo pritisni in če ne reagira ni panike.....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2009 7:51:06   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

mater sem zaslužla klicajev in vprašajevuser posted image .

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2009 14:34:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Haha, še mlajši lahko padejo. Moja taprva hčerka je prvič zgrmela s kavča pri cca 5m, ko se je že fajn premikala sama in je letela točno na nos.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.5.2009 20:47:13   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Haha, še mlajši lahko padejo. Moja taprva hčerka je prvič zgrmela s kavča pri cca 5m, ko se je že fajn premikala sama in je letela točno na nos.

Ja, so ko živo srebro, je bil v sekundi iz ene strani postelje na drugi, pa še zabarikadiran je biluser posted image , jaz pa stala zraven, samo v omaro sem pogledala, da bi se oblekla.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?