|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ušesa
17.10.2009 12:49:47   
inja2
živjo

moj dve leti star sinček ima unetje ušesa. ker je to prvič nimam s tem nobenih izkušenj in bi rabila nekaj info.

koliko časa traja, da se unetje pozdravi?
kdaj gre lahko ven? (verjetno dokler ni popolnoma zdrav ne)

iz ušeska mu teče gnoj in včeraj sem pri pediatru dobila napotnico za ORL, je rekle če danes ne neha tečt mormo it čistit. Kako to zgleda?

hvala za odgovore

inja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ušesa
17.10.2009 14:05:06   
kralj matjaž
Pozdravljena
najbrž je dobil AB. mi smo imeli počen bobnič in je res kriza. Seveda pri vas na srečo do tega še ni prišlo.
Dokler mu gnoj še teče res ni v redu da greste ven. Kdaj pa je čas za ven pa najboljše da vprašaš P. Na ORL pa mu pač ščistijo uho in pogledajo kakšno je stanje bobniča itd.
Upam da ste danes že bolje ;)
Lp

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2009 22:50:37   
ribica.
ven lahko hodita tudi če mu teče gnoj, samo ušesa mora imeti pokrita, in pa seveda če nima vročine. Če imam bobnič počen, ga pač ima, kaj češ zdaj. Ko se je mojemu to dogajalo, so mi na ORL rekli, da je bolje da se predre sam, kot pa da bi morali oni na silo, ker tisti gnoj očitno mora izteči. Čeprav, ni pa nujno vedno, da ima bobnič počen kadar mu teče gnoj iz ušesa. Če mu bo teklo močno, mu bodo na orl posesali ven, kar ni ravno prijetno. Pripravi se da bo otrok jokal, sploh ker ga ful trdno primejo. Ni fajn, da vmes zmakne glavo. Ampak morajo to narediti, če je gnoja preveč. Mojemu so to delali samo pri prvem gnojnem vnetju, ker je imel močno, in sva bila v bolnici. Uho so mu čistili 3 dni zapored. Vsa kasnejša vnetja so bila pa tako, da se je gnoj samo vlil, in je bilo to to. POtem pa zdravljenje z AB. Če te še kaj zanima, pa kr vprašaj.

(odgovor članu kralj matjaž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2011 13:05:52   
Lantea
Sicer je tema že stara, pa vseeno. Moja hčeri v roku 2 mesecev že tretjič teče iz ušesa. (Pa še niti do vrtca nismo prišliuser posted image Prvič je sploh ni nič bolelo, nič vročine..dobile AB. Drugič je mogoče ponoči res malo slabše spala, vročine nič...dobila AB. Zdaj (tretjič) pa je zjutraj nekaj časa jokala, čez tri ure se ji je ulilo iz ušesa. Ker zdravnica še ne dela, še nisva bili pri njej. Prehlajena ni nič. Torej...zakaj pride do tega izliva (če mi lahko pove kdo, ki ima mogoče - žal - že izkušnje s temi pogostimi izlivi). Je zdravljenje z AB potrebno, ali je možno da se tudi samo uredi?
Saj bom vse to vprašala tudi zdravnico, ampak me malo zanimajo še vaše izkušnje, ker sem pri teh dveh izcedkih bila pri treh različnih zdravnikih in vsak je trdil drugače.user posted image  

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2011 19:59:55   
naia
mi imamo precej izkušenj s vnetji, vsak mesec načeloma. če poči bobnič, je res fino iti k doktorju, načeloma oz. kar vedno naši pediatri dajo AB, čim se orl malo več "upa" in da otroku "samo" ab kapljice, kar je meni dosti bolj všeč. naša se je dostikrat pocajtala le s kapljicami oz. kadar smo prišli do orl-ja, da je dal kapljice, je bilo vedno dovolj. le ne sme priti do vročine, čim je vročina, obvezno AB.
baje z leti preraste, saj meni to ne pomaga...
morm rečt, da je nam zelo pomagalo sprotno "čiščenje" z otovent balončki, ampak seveda, je bolje in nehamo pol pa spet sranje...

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?