|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje med ovulacijo in možnost zanositve
20.11.2007 10:31:24   
Tiara123
Mogoče je kje bilo že napisano o tem, a žal ne najdem... Jaz sem zdaj ravno v dneh ovulacije po jemnaju Klomifena, a imam vnetje (mažem se s kremo Canesten), pa me zanima, ali je slučajno kaj manjša možnost za zanositev zaradi vnetja - kakšno manj ugodno okolje za preživetje semenčic???

Prosim za pomoč... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve
20.11.2007 10:40:25   
maska
sicer ti ne vem točno odgovorit, samo meni je g rekla, ko sem imela vnetje, da naj imava spolne odnose s kondomom ali pa sploh ne.
midva sva se jih vzdržala, da ne bi bilo še slabše, ker tudi čakava, da se prikaže magičniuser posted image . boljš, da mal zdržiš, da bo pol bolj držal.

lp,M.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 11:40:36   
jazzz27
jst se tud mal strinjam. Ker vnetje gre itak potem tudi na moškega...če je pa kaj manjša možnost za zanositev pa ne vem...lahko ti samo rečem, da probata in bosta ugotovila. Mogoče bi poklicala G, pa bi ti svetovala, ker krema je klinc...

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 15:04:04   
varci
Tudi meni je G odsvetovala spolne odnose v času zdravljenje z Canestenom, saj se lahko kakšno glivično vnetje prenese na partnerja in potem si jih samo podajata user posted image . Mi je pa tudi svetovala, da je dobro, da se tudi partner maže s kremo istočasno s tabo.

Veliko sreče.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2007 15:45:37   
Tiara123
Saj tega se zavedam, da se lahko on naleze od mene, ampak mene bolj zanima, če je kaj zmanjšana možnost za zanositev, če imam vnetje. user posted image Saj vnetja se bom že znebila, nočem pa, da gre en mesec spet po gobe...

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 16:32:30   
Andromeda
kot mi je znano, tovrstna vnetja ne vplivajo na zanositev in ne napadajo ubogih spermijev. je pa res bolje, da prej pozdraviš vnetje in potem veselo na user posted image , ker se lahko stanje ful poslabša... je pa že bolje, da vnetje odpraviš preden zanosisš, ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 16:40:06   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo.

To pa ne bo ravno držalo! Jaz sem imela na začetku nosečnosti tudi neko vnetje (baje se na začetku dostim zgodi zaradi sprememb hormnov v telesu) in sem dobila neke vaginalete in Canesten.
Me je pa G vprašala, če jem kakšne LCA jogurte - jst pa kakor tele gledam njo, pa me je skor napizdila, da moram vsaj nekajkrat na teden jest LCA jogurte, ker so kao dobri, da nimaš vnetij in sploh problemov tam spodaj.user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2007 16:55:46   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo.

To pa ne bo ravno držalo! Jaz sem imela na začetku nosečnosti tudi neko vnetje (baje se na začetku dostim zgodi zaradi sprememb hormnov v telesu) in sem dobila neke vaginalete in Canesten.
Me je pa G vprašala, če jem kakšne LCA jogurte - jst pa kakor tele gledam njo, pa me je skor napizdila, da moram vsaj nekajkrat na teden jest LCA jogurte, ker so kao dobri, da nimaš vnetij in sploh problemov tam spodaj.user posted image

Vnetje ne vpliva na zanositev, ne glivično vnetje, ene ga imajo, pa ne občutijo težav, ene jih pa. Pušenjak o tem veliko piše, ene s tem živijo brez težav, jaz sicer sodim med nesrečnice, ki imajo  s tem veliko težav, tudi prva nosečnost je bila polna tega, neprijetno.

Canesten je prepovedan prve 3 mesece, razen če ni res hudo, po tem pa je ok. V tem času sem stalno uporabljala Borax, jogurta najmanj dva na dan, najbolje pa kar direkt v nožnico.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 20:57:40   
Oaza
mojčika- mene pa zanima tole z jogurtom...  Večkrat sem že slišala za to, ampak nič natančnega.
Imam vnetje in se bom jutri naročila h G, pa sem tačas mislila poskusit tole z jogurtom. Je boljše, da počakam, kaj mi bo on rekel al naj kar jutri jogurt uporabim? Škodit ne more- al???
Aha- pa še to: kako dolgo bi naj tampon z jogurtom imela vstavljen (verjetno ne dolgo?)  in koliko krat bi naj ta  postopek ponovila v enem dnevu?

Upam, da nisem postavila preveč neumnih vprašanj. user posted image

lp

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 21:58:31   
mojčika
Pojdi se pokazat, z jogurtom gre, ko je stvar na začetku.

Mene so celo 3 tedne v bolnici zdravili z jogurtom, ker ni bilo z zdravili nič.

Tampona jaz ne uporabljam, ker draži razbolelo nožnico. Kar s tanko brizgalko si vbrizgam LCa jogurt, seveda neohlajen, da si ne prehladiš mehurja. Dam bombažno pleničko na hlače, ker se cedi ven, ne pa vložka, ker spet draži. Dam si zvečer, ko grem ležat, da se ne scedi ven prehitro.

Enako, a učinkoviteje, vsaj hitreje gre z Borax globulami, dobiš jih brez recepta v lekarni.

V tem času ne uživaj nič sladkega, ne je nič iz bele moke, user posted image vsaj nekaj dni ne, pa ne ker bi se partner nalezel, zaradi vnete kože. Moj partner se ne naleze, če se umije, bolj je boleče zame.

Nadležna je ta reč ja, jaz z njo živim že 10 let, a borbe ne zmagam, stalna zdravila so mi pa uničila sluznico. Zatorej le hitro v naravni boj z vnetjemuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 16:14:05   
Oaza
Hvala, mojčika za tako izčrpen odgovor.

lp

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!