Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 10:40:25
|
|
|
|
maska
|
sicer ti ne vem točno odgovorit, samo meni je g rekla, ko sem imela vnetje, da naj imava spolne odnose s kondomom ali pa sploh ne. midva sva se jih vzdržala, da ne bi bilo še slabše, ker tudi čakava, da se prikaže magični . boljš, da mal zdržiš, da bo pol bolj držal. lp,M.
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 11:40:36
|
|
|
|
jazzz27
|
jst se tud mal strinjam. Ker vnetje gre itak potem tudi na moškega...če je pa kaj manjša možnost za zanositev pa ne vem...lahko ti samo rečem, da probata in bosta ugotovila. Mogoče bi poklicala G, pa bi ti svetovala, ker krema je klinc...
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 15:04:04
|
|
|
|
varci
|
Tudi meni je G odsvetovala spolne odnose v času zdravljenje z Canestenom, saj se lahko kakšno glivično vnetje prenese na partnerja in potem si jih samo podajata . Mi je pa tudi svetovala, da je dobro, da se tudi partner maže s kremo istočasno s tabo. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 15:45:37
|
|
|
|
Tiara123
|
Saj tega se zavedam, da se lahko on naleze od mene, ampak mene bolj zanima, če je kaj zmanjšana možnost za zanositev, če imam vnetje. Saj vnetja se bom že znebila, nočem pa, da gre en mesec spet po gobe...
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 16:32:30
|
|
|
|
Andromeda
|
kot mi je znano, tovrstna vnetja ne vplivajo na zanositev in ne napadajo ubogih spermijev. je pa res bolje, da prej pozdraviš vnetje in potem veselo na , ker se lahko stanje ful poslabša... je pa že bolje, da vnetje odpraviš preden zanosisš, ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 16:40:06
|
|
|
|
nicnic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo. To pa ne bo ravno držalo! Jaz sem imela na začetku nosečnosti tudi neko vnetje (baje se na začetku dostim zgodi zaradi sprememb hormnov v telesu) in sem dobila neke vaginalete in Canesten. Me je pa G vprašala, če jem kakšne LCA jogurte - jst pa kakor tele gledam njo, pa me je skor napizdila, da moram vsaj nekajkrat na teden jest LCA jogurte, ker so kao dobri, da nimaš vnetij in sploh problemov tam spodaj.
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 16:55:46
|
|
|
|
mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda ker se preparati kot je Canesten in vaginalne svečke ne smejo uporabljat med nosečnostjo. To pa ne bo ravno držalo! Jaz sem imela na začetku nosečnosti tudi neko vnetje (baje se na začetku dostim zgodi zaradi sprememb hormnov v telesu) in sem dobila neke vaginalete in Canesten. Me je pa G vprašala, če jem kakšne LCA jogurte - jst pa kakor tele gledam njo, pa me je skor napizdila, da moram vsaj nekajkrat na teden jest LCA jogurte, ker so kao dobri, da nimaš vnetij in sploh problemov tam spodaj. Vnetje ne vpliva na zanositev, ne glivično vnetje, ene ga imajo, pa ne občutijo težav, ene jih pa. Pušenjak o tem veliko piše, ene s tem živijo brez težav, jaz sicer sodim med nesrečnice, ki imajo s tem veliko težav, tudi prva nosečnost je bila polna tega, neprijetno. Canesten je prepovedan prve 3 mesece, razen če ni res hudo, po tem pa je ok. V tem času sem stalno uporabljala Borax, jogurta najmanj dva na dan, najbolje pa kar direkt v nožnico.
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 20:57:40
|
|
|
|
Oaza
|
mojčika- mene pa zanima tole z jogurtom... Večkrat sem že slišala za to, ampak nič natančnega. Imam vnetje in se bom jutri naročila h G, pa sem tačas mislila poskusit tole z jogurtom. Je boljše, da počakam, kaj mi bo on rekel al naj kar jutri jogurt uporabim? Škodit ne more- al??? Aha- pa še to: kako dolgo bi naj tampon z jogurtom imela vstavljen (verjetno ne dolgo?) in koliko krat bi naj ta postopek ponovila v enem dnevu? Upam, da nisem postavila preveč neumnih vprašanj. lp
|
|
|
|
RE: vnetje med ovulacijo in možnost zanositve 20.11.2007 21:58:31
|
|
|
|
mojčika
|
Pojdi se pokazat, z jogurtom gre, ko je stvar na začetku. Mene so celo 3 tedne v bolnici zdravili z jogurtom, ker ni bilo z zdravili nič. Tampona jaz ne uporabljam, ker draži razbolelo nožnico. Kar s tanko brizgalko si vbrizgam LCa jogurt, seveda neohlajen, da si ne prehladiš mehurja. Dam bombažno pleničko na hlače, ker se cedi ven, ne pa vložka, ker spet draži. Dam si zvečer, ko grem ležat, da se ne scedi ven prehitro. Enako, a učinkoviteje, vsaj hitreje gre z Borax globulami, dobiš jih brez recepta v lekarni. V tem času ne uživaj nič sladkega, ne je nič iz bele moke, vsaj nekaj dni ne, pa ne ker bi se partner nalezel, zaradi vnete kože. Moj partner se ne naleze, če se umije, bolj je boleče zame. Nadležna je ta reč ja, jaz z njo živim že 10 let, a borbe ne zmagam, stalna zdravila so mi pa uničila sluznico. Zatorej le hitro v naravni boj z vnetjem
|
| Stran: [1] |
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!