|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje kolkov
7.12.2008 11:54:54   
Pupa1
Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če ima katera izmed vas izkušnje z vnetimi kolki pri majhnih otrocih. Naša pupika je stara 16 mesecev,pa od včeraj zvečer ne more stopiti več na desno nogo, tko da me ful skrbi. Viroze ni nobene prebolela oz. jo je že pred mesecem in pol... Kako poteka zdravljenje? Danes zvečer siceer pride zdravnik k nam na dom jo pogledat, sam ne bom zdržala do takrat tko da sem se obrnila še na RR. Aja, vročine nima, ješča je, sam stopiti ne more na desno nogo. Hvala vsem za odgovore in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje kolkov
7.12.2008 12:12:37   
tanikaa
Moj sin je mel vnetje kolkov. Zaj.ebana stvar. Bi moral iti v bolnico ampak mi je zdravnik šel na roko in ga pustil doma. Samo pod pogojem, da niti slučajno ne bo stopil na nogico. Niti najmanj. In tak sem bila doma na bolniški en teden. V tem času sem ga ves čas nosila. In res je bil priden pa ni niti enkrat stopil na nogo. Pa čeprav je bil star dobre štiri leta. Za zdravila se ne spomnim, če je mel kakša, ker je tega že 10 let.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 12:43:33   
Rivi
Lahko je tudi kaj drugega kot vnetje kolkov.  Do večera je dovolj časa, da jo pogleda zdravnik. Lahko pa, da bodo v poštev prišle še kakšne preiskave...

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2008 13:18:59   
tanikaa
Ne vem, no. Pri mojem sinu se je začelo tako, da je začel šepat. Potem pa po nekaj dneh več ni mogel hoditi. Jaz bi na njenem mestu do pregleda kar pazila, da otrok ne bi stopil na nogo.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2008 13:24:10   
tanikaa
Aja, še to. Ker če pride v bolnico, potem mora otrok ležati in ima nogo v luft na neki špagi. Ne vem kak naj razložim. V glavnem ves čas leži na hrbtu, nogo pa ma zvezano na neko špago, ki mu nogo drži v zrak. Ni lepo, še manj pa udobno.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2008 14:40:23   
tabi
moj je imel tudi pri taki starosti vnetje kolka pprav tako desnega.2 dni je šepal pol pa tudi ni mogel stopit na nogico pa naju je P.poslala pod nujno na polikliniko na ultrazvok kolkov.ja imel je kar veliko tekočine,tko da je moral čim več počivati po parih dneh je bilo dobro.sam opozorjeni smo bili da se to rado ponavlja,no pa do sedaj pri 3.letih nismo imeli več opravka s tem.Hvala bogu ker je res zoprna zadeva,sploh ker res skos sam čičajo pa ležijo,prav žalostnouser posted image pa čim več počitka

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2008 21:45:35   
N _ B
Naša je imela vnetje kolka in to cca 4 tedne po angini. V grlu je imela tudi streptokok škrlatinke, ki pa se ni razvila. Dobili smo napotnico za bolnico, kjer je bila 5 dni. Dobila je Naprosyn in cca 14 ur ni smela stopiti na nogico. Potem pa postopoma. Naredili so ji več UZ kolka in druge preiskave, da so izključilimorebitno borelijo, Perthesovo bolezen, revmatično obolenje... Šepala je še kar kakšen teden ali dva.
Menda to sploh ni tako zelo redka bolezen in je kar pogost zaplet po raznih virusnih in bakterijskih okužbah.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2008 21:52:38   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ne vem, no. Pri mojem sinu se je začelo tako, da je začel šepat. Potem pa po nekaj dneh več ni mogel hoditi. Jaz bi na njenem mestu do pregleda kar pazila, da otrok ne bi stopil na nogo.

Pri nas je bilo to kar naenkrat. Na soboto popoldan smo imeli obiske in se je podila okol hiše, zvečer je mal stokala, da jo boli noga in se bila prepričana, da se zmišljuje, samo, da ne bi bilo treba pospravit igrač. Ponoč se je ene 2x zbudila, ker se ni mogla obrnit, zjutraj pa ni več stopila na nogo. Še oblekla sva jo težko. Mož jo je moral nosit. Potem pa v dežurno in naprej v bolnico.

< Sporočilo je popravil N & B -- 7.12.2008 21:53:03 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?