|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:40:25   
saba
mene samo zanima če je katera imela vnete jajčnike, kaj se pri tem pojavi tudi povišana temperatura?

ker mene že 2 tedna špika spodaj in imam povišano temperaturo. sem dala tudi kri in vodo v laboratorij pa pravi splošni zdravnik da je vse bp.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:50:36   
Anonimen
Saba hoj!! ja no če so izvidi negativni potem je vse v redu.ŠČe te špika v jajčnikih se pač dogajejo kakšne hormonske spremembe.Pozdrav:rozica:Neva

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:52:17   
saba
sam zakaj pol vročina 37,1-37,3....?????? to ni normalna moj telesna temperatura in se vleče že cel mesec, splošni zdravnik pa me je kar odslovil....:((

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:54:38   
biba77
Saba, ti si tista, ki ima cisto in kt; in si mislila komaj januarja spet na pikici delat, ne?

Kaj pa, ce se je kljub kt kaj prijelo??? No, malo se ze cuje tako.

Kdaj pa si imela zadnjo O oz. kdaj imas naslednjo?

:miska:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:54:54   
Anonimen
A noseča pa nisi?

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 15:59:51   
pi
Kaj pa če si noseča ? Če so drugače izvidi vredu temperatura pa je vseeno visoka je verjetnost da si noseča.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 16:01:17   
Anonimen
Saba kot sem slišala to sploh ni povišana temperatura.Jaz jo imam v času ovulacije ali pa ko imam M.Poglej na izvide,če je sedimentacija povišana.Papa:morje:

(odgovor članu saba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 18:23:27   
naja78
ne ni nujno da maš povišano TT.L ahk pa da si :nosecka:,čeprav ene sploh ne dobijo povišano TT čist takoj.bom jaz G uprašala. pa ti sporočim.me je pa tudi že tako bolelo.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vnetje jajčnikov
11.11.2004 18:40:21   
urši77
Do 37,5 se ne šteje za povišano temperaturo. Že z dnevnim bioritmom se ti spreminja TT. Za ostalo pa pokliči G da boš bolj mirna!
LP :metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vnetje jajčnikov
12.11.2004 10:17:59   
saba
ma kako čem pa bit noseča če jemljem kt in sem za vikend imela M.

ne ne nosečnost odpade, se vam ne zdi

ma me več ne špika tako močno, samo včasih me zareže. Temperatura pa je še, lih včeraj sem si izmirila 37,1.

no sej bo, lahko da se je v mojem telesu vse pomešalo zaradi 2xhospitalizacije v bolnici, pa stres, žalost itd.

hvala za odgovore!!!

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vnetje jajčnikov
12.11.2004 10:30:32   
enci
saba,
su con la vita ... :sloncek::sloncek::sloncek:
danes se vidimo, pa bo vse boljse, bos videla
lp
enci:metulj:

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.