|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje in zanositev
27.9.2005 19:10:13   
Anonimen
Prosim, če bi mi katera vedela odgovoriti. S partnerjem se že tri mesece trudiva zauser posted image , pa nič. Pred nekaj dnevi sem bila pri ginekologu, ki mi je predpisal vaginatorije BETADINE, ker imam (spet) neko vnetje. Zdaj pa imam menda ravno ovulacijo in mi je škoda spet en mesec zapraviti zaradi teh svečk oz. vaginatorijev, ki jih moram vsak večer uporabljati 14 dni. Ali katera ve, če to kaj škodi zarodku, v primeru, da bi zanosila? Ginekolog mi je rekel, da naj počakam, ker potem v nosečnosti težje pozdravijo vnetja, nič pa ni omenil, da bi kaj škodilo to zdravilo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje in zanositev
27.9.2005 19:51:04   
pika74
Najboljš, da prebereš navodila - ponavadi not kej piše, če ni za nosečnice.

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2005 12:07:38   
MetkaR
v navodilih piše, da lahko škodi zarodku oz. otroku in da naj se o tem posvetuje z zdravnikom

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2005 17:46:01   
MetkaR
Jaz sem tudi uporabljala to zdravilo, pa baje da je ful blago, če pa kaj res kaj škodi pri nosečnosti pa ne vem.

< Sporočilo je popravil Metka Červek -- 2.10.2005 17:48:18 >

(odgovor članu MetkaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 11:02:42   
sončnica
Jaz sem fasala vnetje tik pred porodom in ni bilo kaj fino. Da ne omenim raztrganin porodne poti, ki mi jih je G na zadnjem pregledu napovedala, če se vnetje ne pozdravi do poroda. Dobila sem svečke, ki pa so povzročile razpok mehurja.

Priporočam ti da počakaš, ker te zadeve v nosčnosti niso niti malo prijetne in če pomisliš še na zdravje otročička. Saj si vsak želi zdrav naraščaj kajne? In kaj je to v primerjavi z enim mesecem čakanja?

(odgovor članu MetkaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2005 12:18:16   
tejča
Mene pa nekaj zanima. Zdaj sem imela plodne dneve in smo pridno delali na user posted image , vendar sem imela rahlo vnetje (prehlad). Samo rahel izcedek. Ali to lahko vpliva na zanositev??? user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2005 12:21:01   
baguSka
Vsaka stvar lahko vpliva na zanositev. Al pa ne.

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2005 14:32:20   
MetkaR
Mislim, da to ne vpliva na zanositev. Lahko, da si imela samo malo močnejši "beli tok" oz izcedek zaradi ovulacije. držim pesti, da se je prijelo! Cao

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 15:01:49   
tejča
MetkaR hvala ti, upam, da bo res uspelo, čeprav nimam nobenih znakov. Mogoče je pa še prehitro?? user posted image

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu MetkaR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2005 15:17:49   
MetkaR
Verjetno je res še prehitro. V prvih štirinajstih dneh pa res ne moreš imeti ne vem koliko znakov. Sicer jaz še tudi nimam nobenih izkušenj (se pa dela ne tem), vendar je baje prvi znak sprememba v prsih - baje da dobiš temnejše in večje bradavičke. To bi naj baje bil najpogostejši prvi znak. Tudi jaz upam, da ga bom kmalu zagledala ali kaj podonega (ampak zame ta mesec ne bo nič - smrk)

(odgovor članu tejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......