|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ali kaj?
1.11.2008 14:20:44   
biga
Moj 17-mesečni sin se je sinoči vlekel za uhelj in jokal, zato sem mu dala paracetamol proti bolečinam in kapljico natreska v uho, ker sem sklepala, da ga boli. Pediater mi je rekel, da ima uho pordelo, a da ne gre za vnetje, ker bi sicer predpisal antibiotik, kot že enkrat prej. A se tud katerim od vaših otročkov dogaja, da jih uho boli le en dan, da se držijo zanj in jokajo, drugi dan je pa vse v redu? Ne vem, kako naj potem reagiram, kaj naj mu dam. prehlajen je tako skoz, ker je začel septembra vrtec, bil je že parkrat doma zaradi vročine, aft v ustih, kašlja, vnetih ušes. Čistimo nos, a očitno gre vseeno na ušesa. Kaj podobnega pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ali kaj?
1.11.2008 15:54:57   
Naja30
Moja je imela 3t nazaj prvič vneto uho. Začelo se je s prehladom in vročino in vlekla se je za uho. Šli smo h dežurnemu in je tudi rekla, da je uho samo pordelo. Čez 2 dneva je pa dobila AB, ker je bilo že vneto. user posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2008 20:19:35   
seny
Tudi mi smo imeli pri prvemu podobne probleme .Zamašen nosek, kašelj, celo bronhitis smo fasali zaradi non stop ponavljajočih prehladih, pa mi je kolegica svetovala kremo materine dušice od Justa.
Namažeš po hrbtu , po prsnem košu in podplate.Tudi kapljice 31 so super, blage prehlade pa sivkina krema.
Izdelki so res malo dražji ampak se splača.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 21:21:49   
TiaSara
Mi smo imeli že dvakrat tako situacijo in vedno je šlo nazaj. Za takrat, ko je bil jok, smo mu dali pa Calpol, da se je umiril. 

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?