|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje ...
11.12.2007 19:14:17   
beti26
Pozdravljene!

Zanima me, pravzaprav se mi zdi, da sem nekje zasledila oz. mislim da je to napisal dr. Pušenjak, da je tudi vnetje lahko pokazatelj nosečnosti.
O sem imela 3. 12, M naj bi prišla (upam, da je ne bo) 20.12..

Je možno, da je to znak nosečnosti (poleg bolečih prsi in napihnjenosti) ali je vse skupaj samo psiha? Jutri grem k ginekologu zaradi vnetja in me zanima, če že lahko naredim urinski test za nosečnosti ali je 8 dni pred M še prehitro za kakršnokoli ugotavljanjeuser posted image

Hvala za odgovore ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje ...
11.12.2007 19:24:14   
smartika
Beti pozdravljena!

Mislim, da je prekmalu za test, ker sem sam probala test 2 tedna po O pa mi ni pokazal user posted image user posted image , ko pa mi je M zamujala 7 dni in sem imela res boleče prsi, sem naredil test in pokazal user posted image user posted image , tako da ti svetujem da počakaš nas jutri in omeniš g glede nosečnosti oziroma njene znake.

lp

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 19:25:33   
snežinka7
Mislim, da ti test nikakor še ne bi pokazal 8 dni pred M če si noseča ali ne. Zato raje počakaj na izostanek M. držim pesti.

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 19:28:56   
beti26
Hvala za odgovore. Sem tako neučakana, da sploh ne vem več kaj je prav in kaj ne. Pa se to zoprno vnetje ... user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 19:29:52   
Anonimen
Beti26, glede vnetja ne vem...

Vem pa, da je za test prekmalu. Opravi ga na dan, ko bi M morala priti ali pa počakaj do naslednjega dne.

SREČNO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smartika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 19:54:57   
beti26
Ravnokar sem brskala po forumu dr. Pušenjaka in nasla tole :

"Ginekološke glivične okužbe so odziv telesa na zunanje in notranje vplive. Povzročitelji so pogosto hormonske spremembe (nosečnost, menstruacija,jemanje kontracepcijskih tabletk). Enaki učinki so lahko posledica stresa, psihične obremenitve ter nenadne podnebne spremembe."

Saj ne morem verjet da bom to rekla, ampak mislim da prvič v življenju nimam kaj proti vnetju, če je eden izmed pokazateljev

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 20:03:02   
Anonimen
Mislim, da je mišljeno pogosto vnetje med nosečnostjo, ne pa dejansko kot pokazatelj oziroma prvi znak nosečnosti.

jaz sem imela prejšnji mesec od ovulacije do M vnetje, pa je žal prišla M.

(odgovor članu beti26)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 22:33:50   
eya
Jaz sem dobila vnetje takoj naslednji dan po tistem spolnem odnosu, ko sem zanosila...to vem pa zato, ker sem dobila tako močno vnetje, da potem z mojim še seksat nisva mogla nekaj časa, ker sem se morala prej pozdravit. Ne vem pa, če ima to vnetje res kako dejansko vezo z zanositvijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 8:20:06   
vita80
Če je to res, bi morala jaz bit non-stop noseča.user posted image  

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2007 13:20:31   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: vita80

Če je to res, bi morala jaz bit non-stop noseča.user posted image  

user posted image user posted image  enako

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2007 14:39:58   
roal
no zgleda, da so vnetja ta mesec na pohodu...user posted image
jaz sem ga tudi staknila točno med (po) O. 4 dni me že peče, srbi, sirast izcedek...user posted image , včeraj pa sem na toaletnem papirju zasledila 3 kapljice krviuser posted image . M (ne)pričakujem tam okoli božička. če je pa to vnetje kakorkoli povezano z user posted image , se pa čist nič ne pritužujemuser posted image . sem danes klicala k moji G, da se naročim, pa so mi rekli, da ima komaj marca prostouser posted image , halo??? no in zdaj mi bo sestra dala napisat canesten, čeprav sem ji rekla, da si s tem že mažem, pa nič ne pomaga. kam gre to naše zdravstvo? kar na blef, brez pregleda oni tebi nekaj napišejo. katastrofa! pa noter me vse špika, kaj pa če je kaj hujšega? itak imam že probleme z zanositvijo, zdaj pa še to... kriza!

beti26 želim ti, da kljub težavam zagledaš user posted image user posted image  in ti božiček prinese najlepše darilo!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2007 15:22:16   
beti26
hmmm, zgleda da res. tut mojga ginekologa ni od nikoder in ga še pet dni ne bo, pa ne vem, a naj kar v lekarno grem rect za canesten?

roal, mislim da sem tut js zasledila kapljico krvi, ampak vcasih se ze sprašujem, če nimam slučajno prividov. drgac pa mam zlo slab občutek in ker sem bla prejsnic tolk razocarana, sploh ne upam pomislit da bi dejansko zagledala user posted image user posted image  

ce pa tut tokrat ne uspe, pa gremo v nove boje za user posted image  a ne?

lp

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2007 21:36:51   
roal
beti26, jaz sem prejle zagledala še več krvi, kot včeraj. pa sem mojmu takoj naročila naj pogleda, če imam kje kako ranico, ali kaj podobnega iz kje bi lahko kri šla. pa ni videl nič. tako da...user posted image sem imela že večkrat takšna vnetja, pa krvi nikoli ni bilo in po dveh mazanjih se je stvar uredila. res nevem kaj se mi zdaj dogaja. jaz sem se odločila, da jutri ko grem po recept zagnjavim, da me naj spusti k moji G, ker se res ne mislim igrat s tem. pa še špika me spodaj, pa nek čuden občutek imam- napihnjenost, bolečine v križu...
kljub težavam pa vseeno navijam za naju, da se bo na koncu iz tega izcimilo najboljšeuser posted image .
lp

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2007 21:40:28   
roal
aja, za canesten ti pa priporočam, da si ga vzameš v lekarni, če ne bo šlo drugače. mogoče so tudi vaginalete brez recepta. canesten krema stane 4,20 eurov, tako da ni tak huda cena. pa veliko sreče!

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2007 21:52:12   
DaisyE
Nisem ziher, ampak misli, da canesten ni ravno priporočljiv v prvih treh mesecih nosečnosti. Grem iskat, če bom kaj našla. Če ni res, se vam pa že vnaprej opravičujem. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2007 22:02:39   
DaisyE
Napačni alarm... user posted image

Nosečnost, dojenje
Preden vzamete katerokoli zdravilo, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Če kremo Canesten uporabljate, kot je predpisano v navodilu ali kotvam je naročil zdravnik ali farmacevt, se absorbira le malo učinkovine, zato pojav sistemskih učinkov (učinkov na druge organe) ni verjeten. Raziskav o uporabi kreme Canesten med nosečnostjo še ni. Na začetku nosečnosti morate paziti, da krema Canesten pri zdravljenju okužbe genitalij ne pride v nožnico. Doječe matere naj kreme Canesten ne nanašajo na dojke.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2007 9:48:26   
Anonimen
Tudi jaz mam non stop težave z vnetji in še z zanositvijo. V lekarni sem našla vaginalete od kolekcije Floragyan in so fullll fajne in na žalost drage okrog 12  EUR! Canesten vaginalete mi sploh ne pomagajo te so pa res super. Priporočam!

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.12.2007 14:36:27   
majči22
Moram ti povedati, da sem tudi jaz imela vnetje (prvič v življenju) in sedaj mi je test pokazal, da sem noseča.
Zdej nevem, če je to v kakšni povezavi, sam mogoče je pa res, da lahko pride do vnetja zaradi nosečnosti.

IZVIRNO SPOROČILO: beti26

Pozdravljene!

Zanima me, pravzaprav se mi zdi, da sem nekje zasledila oz. mislim da je to napisal dr. Pušenjak, da je tudi vnetje lahko pokazatelj nosečnosti.
O sem imela 3. 12, M naj bi prišla (upam, da je ne bo) 20.12..

Je možno, da je to znak nosečnosti (poleg bolečih prsi in napihnjenosti) ali je vse skupaj samo psiha? Jutri grem k ginekologu zaradi vnetja in me zanima, če že lahko naredim urinski test za nosečnosti ali je 8 dni pred M še prehitro za kakršnokoli ugotavljanjeuser posted image

Hvala za odgovore ...

(odgovor članu beti26)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2007 17:03:44   
Tiara123
z mam non stop težave z vnetji in še z zanositvijo. V lekarni sem našla vaginalete od kolekcije Floragyan in so fullll fajne in na žalost drage okrog 12 EUR! Canesten vaginalete mi sploh ne pomagajo te so pa res super.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz mam non stop težave z vnetji in še z zanositvijo. V lekarni sem našla vaginalete od kolekcije Floragyan in so fullll fajne in na žalost drage okrog 12  EUR! Canesten vaginalete mi sploh ne pomagajo te so pa res super. Priporočam!

Anonimna, se jih da dobiti brez recepta? ker Canesten vaginalet ne dobiš brez recepta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2007 16:29:22   
Anonimen
Seveda se dajo dobiti, žal jih pa imajo v bolje založenih lekarnah.

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.12.2007 17:46:29   
Kate26
Pozdravljene punce!

Vidim, da imate težave z vnetji. Kaj ko bi poskusile Multi-Gyn gel. Dobi se ga v vsaki lekarni, stane okoli 9 EUR, je čisto naraven (izvlečki različnih rastlin) in popolnoma neškodljiv tudi v času nosečnosti (to piše na priloženem listku). Pomaga pa odpravljati bakterijske okužbe, glivična obolenja, težave z izcedki, neprijeten vonj, srbenje, draženje, občutljivost, pordelost in vnetje. Na naraven način namreč uravnava kislost nožnice in s tem blokira škodljive bakterije, ter izboljša vaginalno floro.
Vse, ki jih poznam in so ga uporabljale, so rekle, da se jim je stanje izboljšalo, vključno z mano. Tako da ga toplo priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.12.2007 17:50:37   
Kate26
Aja, to sem pa pozabila. Ni ga priporočljivo uporabit takoj po spolnem odnosu, če seveda želite zanosit, saj uravna pH vaše nožnice nazaj na bolj kislo, kar pa ni najbolj všeč plavalčkom. Tako da priporočajo, da ga uporabite najkasneje v 8 urah od spolnega odnosa, da do takrat plavalčki že odplavajo dalje, in preden se uspe bakterijam spet tako namnožiti, da bi lahko povzročile vnetje.

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.