|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnetje
24.1.2007 18:26:48   
katjuša79
Hojla!
Lepo prosim za nasvet vse, ki ste imele podobno izkušnji. Stvar je sledeča:
prejšnji teden sem bila pri G, ki je ugotovila da imam unetje. predpisala mi je kremo Klimicin V. To kremo sem uporabljala tri dni in ker je M zamujala sem naredila test user posted image . kolikor vem to kremo ne priporočajo in predpisujejo nosečnicam. klicala sem G, ki je rekla naj takoj neham jemati zdravilo ter, da mi ne more reči kako in kaj naprej ker še ta krema ni bila preizkušena na nosečnicah. pregled imam šele 22.2. mene pa zelo skrbi za zdravje otrokauser posted image  in morebitne posledice.
zanima me, če ima katera kakšen nasvet in če mi lahko svetujete kako pozdraviti vnetje brez  škode za otroka?

p.s.user posted image si zelo želimo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vnetje
24.1.2007 18:35:04   
Lunc_a
klmicin V je povsem varno zdravilo tudi v nosečnosti, zlasti po 13. tednu.

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 18:40:06   
katjuša79
hvalauser posted image bom kar lažje spala

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 18:45:29   
juniorka
glede vnetja, sem mela 2krat canesten (po dve škatli vaginal plus krema), pa enkrat gyno-daktarin, pa ful pazim, od 100% bomb. dnevnih vložkov, umivanje po veliki potrebi, likanje sp. perila...
Pa je g.reku, da me bo še sigurno doletelo, da se pač temu ne da izognit, bdw. 26 t sem!
Glede zdravil, sem mela ul depresijo, mi je zdravnica dala Paroxat, sem ga jemala 10 dni, ko sem zvedla za nosečnost (5t)! Pa sem jih lepo postopno nehala, po navodilu zdravnice in je zdaj k sreči vse v redu! Je pa odvisno po moje vse od reakcije zdravnika, pri meni je bila lepo mirna in tako tud jaz nisem bla v skrbeh! Tako da, lepo se pomiri, vse bo v redu, jaz vedno pomislim na otroke narkomank, ki se večinoma čisto zdravi rodijo, pol se bodo naši tudi...
Uživaj zdaj v nosečnosti in se prepusti razvajat, s skrbmi boš samo škodila sebi!

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2007 18:50:22   
katjuša79
hvala za uspodbudne besede držim pesti zate

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2007 18:58:02   
April
Katjuša 79, večina zdravil ni preizkušena na nosečnicah. To pa predvsem zato, ker to ne bi bilo etično, da bi se zdravila preizkušala na nosečnicah.
Ne skrbi, da bi bilo kaj narobe. Če bi bilo kaj hudega, bi  v tako zgodnji nosečnosti zarodek že splavila.

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 19:03:20   
sabri
Pozdravljene, jaz imam celo nosečnost vnetja, srbeča in nesrbeča, vse kar je možno (27 teden) in sem dobila trikrat Canesten in enkrat Klimicin V, vendar sem ga prav s težavo uporabljala, ker me je zelo motilo navodilo, da ga odsvetujejo v nosečnosti. Canesten pa ne odsvetujejo. Čeprav na žalost ni po nobeni stvari dosti bolje, mogoče kake dva dni in potem spet. Zdaj pa sem dobila neke vaginalete, pa jih še nisem uporabila, ker mislim malo počakati. Zakaj je toliko vnetij, mi ni jasno, od spolnih odnosov mislim, da ne, ker jih je ravno zaradi tega zelo malouser posted image . Upam, da se bo stanje kaj zboljšalo, ker to je pa res ena zelo slaba stran nosečnosti. LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2007 19:09:06   
April
Dajte probat še s spremembo prehrane. Izogibajte se sladkim stvarem, pa ogljikovim hidratom. Pijte jogurt-lca. Zdaj se trenutno ne spomnim, malo pobrskajte na netu, je kar dost napisano na to temo.
Pa oblačila naj ne bodo tesna, še najbolj pa je, če ste brez. Doma kar eno kiklo gor, pa brez spodnjih hlač.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2007 11:16:05   
Baucka
Juniorka

Dnevni vložki naj bi bili eden izmed povzročiteljev vnetja, tako da vstran z njimi. Raje si 2x ali celo 3x spodnje hlačke preobleči. Pa uporabljajte belo bombažno,  klasično spodnje perilo. Perite na 95 stopinj in še prelikajte presredek. Pa izogibajte se tangicam. Pa ločeno brisačo za samo tam spodaj, katero tudi prekuhavajte, najboljše če je bela. Pa kot bi stare mame rekle, spodnje majice nosit in pazit, da nas ne zebe v noge.

Jaz sem vse to upoštevala, in sem drugače imela tudi vnetja, sicer ne pogosta (1x na 2 leti), v nosečnosti nisem imela problemov.

Gremo veselo.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2007 14:04:02   
sabri
Baucka, moram priznati, da vse kar si ti naštela, jaz delam narobe. Tako da je res najbrž to vzrok, nimam belih spodnjic, so sicer 90% bombaž, ampak vse barvaste tako, da jih nikoli ne perem na več kot 60 °, prav tako jih ne likam. Vem, sem smotana al pa razvajena, da se s cotami čim manj časa ukvarjam. Hvala ti za budnico, da si me spet spomnila, kar bi že lahk vedla. Srečno.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2007 14:25:44   
Anonimen
Jaz sem tudi stalno bila žrtev teh grozljivih okužb, tako, da mi canesten sploh ni več pomagal.
Potem pa sem se lotila tega alternativno. Spodnjice vedno likam (že od nekdaj), vložke (zlasti Always so kritični) sem nadomestila s tamponi, sladkarijam se je treba na široko ognit, ko opazim, da mi grozi vnetje pa si na dnevni vložek nanesem malo LCA jogurta. Lacidobacilus bakterije ugodno vplivajo na razmerje med kandidami in LCB.
Glivice žal ima vsaka ženska v nožnici, ampak ko se namnožijo preveč jih je treba ustavit. Z LCA jogurtom je vsekakor najbolje. Meni vedno pomaga.
Če pa je vnetje že v kasnejši fazi pa si z brizgo bvrizgam kakšnih 5ml jogurta v nožnico.
Res je malo bolj nagravžno, ampak deluje, pa še naravno je. user posted image

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?