|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vnete očke
29.4.2005 10:35:30   
anita7
:sloncek:otrok ima vnete okice.Sedaj mu spiram z kamilicami,zanima me če ima kdo podoben problem in če se kamilice obnesejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vnete očke
29.4.2005 10:37:57   
Jančika_
Če dojiš, preverjeno pomaga, da mu v očke nakapljaš nekaj svojega mleka.

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vnete očke
29.4.2005 11:01:34   
lunca77
hojla!

za vnete učke je fino če mu jih spiraš s fiziološko raztopino in če v treh dneh ni bolje pokliči pediatra, da predpiše kake kapljice. okulisti pa odsvetujejo mleko v oči.

lp lunca77

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vnete očke
29.4.2005 11:08:20   
Jančika_
Meni je to svetovala pediatrinja in je pomagalo, ko kapljice niso:zmeden:.

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vnete očke
29.4.2005 11:14:46   
anita7
zdaj ko ima vneto okico je bolje da ne hodiva ven a ne!:(

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vnete očke
29.4.2005 11:55:22   
Pikca
Midve sva tudi imeli vneto učko pred 14 dnevi. 3. dan je kljub spiranju s kamilicami nastalo kar hudo vnetje in potem sva pri zdravnici dobili kapljice (ki so bolj malo pomagale) in mazilo bivacin (ki je zelo pomagalo). Uček se je potem pozdravil v kakih 4 dneh. Ven sva vseeno šli, če le ni preveč pihalo.
Sem slišala, da je tako vnetje lahko tudi virusnega izvora in v tem primeru precej nalezljivo, tako, da si je dobro čimbolj umivati roke.
Lp in srečno, Pikca

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vnete očke
29.4.2005 13:08:26   
dajš
Samo ne jih spirat s kamilicami ker bo še slabše. Prekuhaj vodo, pa malo soli daj not. Mi smo pri zdravniku dobili kapljice, ker je bilo virusnega izvora - vrtec in so si prenašali iz enega na drugega.

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vnete očke
29.4.2005 13:10:54   
bini
fiziološko segret in spirat - čimvečkrat - pri nas je pomagalo...
kamilic pa nikar!!!

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vnete očke
29.4.2005 18:04:55   
TARA in MAJ
tudi mi imamo vnete učke pa sem klicala v zdravstveni dom in so rekli naj ga kar pripeljem.
Dobila sva kremo Alcon in spirava naj z kamelicam.

(odgovor članu anita7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

5 mesecev
dejzi

Imeli ste...

samo dojenje/AM (55%)

1 obrok goste hrane (31%)

2 obroka GH (14%)

več? (1%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!