|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta ritka - glivice
1.3.2006 19:59:16   
maab
Zanima me, kako izgledajo glivice ne ritki. Mojemu malčku je ritka najprej pordečela, mazala sem z bepantenom, ki je ponavadi pomagal, tokrat pa nič. Potem pa so se pojavile še drobne pikice oz. mehurčki. Ali so to glivice? Koliko pomaga umivanje z hrastovim lubjem in mazanje z daktarinom? Kolikokrat na dan je treba to ponoviti? Baje je to trdovratno, koliko časa traja, da se pozdravi? Pa še to, na praško pasto in podobne kreme, ki vsebujejo cink je alergičen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneta ritka - glivice
1.3.2006 20:20:12   
Grascakinja
Lahko da so. Kaj ko bi stopila k pediatru, da ne packaš sama? Naši je pri glivicah pomagal daktarin v 2 dneh, mazali smo pa po navodilih še 1 teden zmešanega z bepanthenom.

(odgovor članu maab)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 21:11:11   
urši77
Sliši se ot glivice.user posted image
 Ritko dobro očisti in osuši, nato pa 3x na dan z daktarinom vsaj 5dni(tudi če glivic ni več videti), če ne se hitro ponovijo. Lahko mu/ji daš tudi kako žličko oralnega daktarina za pojest (ker če gre v usta gre tudi v kožo). Ostala previjanja pa z navadno zaščitno kremo, ki si jo uporabljala doslej.
Dokler so otročki v pleničkah pa se ta zadeva rada večkrat ponovi-na žalost.

LP in čimlepšo ritkouser posted image

(odgovor članu maab)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 0:13:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urši77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 8:32:57   
lelaval
Po napisanem so glivice. Navadno imajo še bel jezik ali dlesni - te glivice se potem preko črevesja prenesejo še na ritko. Za tiste v ustih mu daj daktarin - najlažje na dudo. Za tiste na ritki pa sem jaz šla k zdravniku in je dobila Canesten (ne vem, če dobiš brez recepta, zagotovo pa pomaga), pa še z šentjanževim oljem sem ji vmes mazala. Pri previjanju pa ritko dobro umij (pri glivicah je najbolje samo z vodo), potem pa fajn posuši - lahko s fenom.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu maab)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.3.2006 10:33:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 10:50:03   
doroteja23
Mi smo imeli isto in nič drugega pomagalo kot Canasten, je pa res da smo se mantrali nekje en do dva tedna. Pomagalo ni ne hrastovo lubje, ne praška pasta in ne bepanthen. Ne vem pa če Canasten vsebuje cink.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu maab)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?