|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta ritka
16.12.2009 21:39:53   
Anonimen
Moja 11mesečna punčka ima kar fajn vneto ritko , zelo ima rdeče samo me bolj skrbi to ,ko se je pokakala in sem jo previjala je zelo jokala potem pa sem opazila da ima recimo kot ranico ,ki pa se je pokazalatudi malo krvi nalednjič ko sem jo previjala pa ni bilo nič krvi samo zgledalo je kot en mehurček tak bolj sveže.Zanima me če bi morala k zdravniku ali naj počakam.Hvala za vse odgovore in upam da nisem preveč zakomplicirala.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneta ritka
16.12.2009 22:23:43   
TinkiBinki
Hm, pogosto previjajte, zračite, naj bo čim dlje časa brez plenice, po potrebi sušite s fenom in namažite. Če ne bo šlo na bolje, pokličite in vprašajte pri zdravniku, če bo potreben antibiotik. Pa ne ji kaj kislega dajat za jest - mandarine, kumarice... ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2009 7:17:48   
brigita23
pojdi v lekarno in kupi mazilo za vneto ritko, je taka rjava kremica V tubici. Ful pomaga, posuši, oblaži bolečino, itd. Pa ritko umivaj z vodo pri previjanju. poČAKAJ KAKŠEN DAN ČE PA NE BO BOLJE PA LE POKLIČI p.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2009 8:01:01   
Anonimen
moja micena ima grozno obcutljivo kozo. im kakor je vec kot pol ure v drekcu se ji vname ritka. kar naprej jo previjam. vcasih pa se pokaka ponoci in predno jo previje mine kar nekaj ur, ce spive. e pa se zbudive, jo prvijem tudi sredi noci.
ko ima fejst vneto ritko, jo obvezno umivam z navadno vodo. nic z robcki. posusim in napudram z otroskim pudrom. naslednji dan je ritka zdrava. pa ne pretiravam. sem mazala  kremicami pa ni slo tako hitro. zdaj pa uporabim cisto navaden otroski puder.

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2009 8:26:02   
Tanja_
Večkrat sem že slišala,da pomaga umivanje s kamilicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2009 8:35:19   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pojdi v lekarno in kupi mazilo za vneto ritko, je taka rjava kremica V tubici. Ful pomaga, posuši, oblaži bolečino, itd. Pa ritko umivaj z vodo pri previjanju. poČAKAJ KAKŠEN DAN ČE PA NE BO BOLJE PA LE POKLIČI p.

Verjetno misliš praško pasto. Nam zelo zelo pomaga. Sicer nima prav velikokrat vneto rito, ko pa jo ima, pa praška pasta super pomaga. Pazim pa tudi, da ga vedno previjem takoj, ko vidim, da se je pokakal. Itak ga pa vedno dobro namažem s hladilnim mazilom, tako da res ni velikokrat vneta - edino, če kaj takega poje, takrat se pa vneti ritki težko izognemo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2009 8:54:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Verjetno misliš praško pasto. Nam zelo zelo pomaga. Sicer nima prav velikokrat vneto rito, ko pa jo ima, pa praška pasta super pomaga. Pazim pa tudi, da ga vedno previjem takoj, ko vidim, da se je pokakal. Itak ga pa vedno dobro namažem s hladilnim mazilom, tako da res ni velikokrat vneta - edino, če kaj takega poje, takrat se pa vneti ritki težko izognemo.

ja praška pasta, se nisem mogla spomnituser posted image , mi smo dobili vneto rito od pomaranč in je takoj pomagalo. Sicer pa doma vedno umivamo rito z vodo ko je pokakan in hladilno mazilo pa nimemo problemovuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2009 9:43:09   
Hope2
Naš se je ta vikend najedel kivija in mandarin, povrhu se je še pokakal sred noči in nismo opazili in je dobil krvavo rdečo rit (živo rano), še vsest se ni upal, kopanje je odpadlo, pri previjanju pa je tulil, kot da bi ga iz kože dajali. Umivala le z vodo (ne z robčki) in vato, posušila in namazala s canestonom (zjutraj in zvečer) in bepanthenom (roza, vsako previjanje) na drug dan je bilo že vse ok, ni več nič čutil, nobenega joka pri kopanju ali previjanju, in nobene žive rane, le še malo rdečine.
Po praški pasti pa je jokal, ga je očitno še bolj peklouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2009 11:27:49   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
Po praški pasti pa je jokal, ga je očitno še bolj peklouser posted image

Hm, verjetno zato, ker je bila živa rana. Jaz po moje na živo rano tudi ne bi dala praške paste, ampak tako kot si rekla, Bepanthen. Če pa je rita samo rdeča, pa nam praška pasta pomaga največkrat že do naslednjega previjanja, z bepanthenom pa traja malo dlje.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2009 13:22:14   
Pacota
Zelo dobro pomaga umivati ritko z prevretkom iz hrastovega lubja (lekarna). Ko nic ne pomaga, pa mi kar razkuzimo z razredcenim jodom.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?