|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlozki za PL
28.3.2006 14:53:59   
Anonimen
vlozki za plodovnico.
Kako naj vem kaj mi odteka? Cisto malo je pa ne locim med tem, urinom in belim tokom- ker nnekega izcedka prej sploh nisem imela.
Pomoc prosim
Kako se imenujejo ti vlozki?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlozki za PL
28.3.2006 15:05:34   
lelaval
Ne vem, kako se jim reče, a sem jih že videla v lekarni. Mislim, da je pisalo test za ugotavljanje plodovnice ali nekaj takega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2006 18:35:36   
kikibor
Tudi jaz sem imela pomisleke, da mi odteka plodovna voda in enkrat sem bila zaradi tega že v porodnišnici.

Vendar, ko mi je na koncu res začela odtekati, ni bilo nobenega dvoma več - te zadeve je res veliko (razen v primeru, da imaš zelo malo plodovne vode, kar je pa zelo redko). Če nisi čisto sigurna greš enostavno v porodnišnico, kjer te pregledajo in v trenutku ne bo več dvomovuser posted image .

srečno!

Katarina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 19:31:09   
Jančika_
Alsense/Al Senseuser posted image - pojma nimam, kako se napiše, reče se jim pa nekako tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 20:46:54   
KODA
Videla sem jih v Muellerju. Če je to to.user posted image Tam pri ovulacijskih in nosečniških testih.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......