|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor
26.12.2006 7:40:12   
polona25
Mene pa zanima, kdaj naj bi prišel odgovor na vlogo za znižano plačilo vrtca. Avgusta je odgovor prišel zelo kmalu po oddaji vloge, zdaj pa še ni nič?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor
26.12.2006 10:03:10   
Anonimen
jaz sem ga dobila prejšnji teden, počakaj mogoče ga boš dobila do konec tedna, potem pa pokliči na socialo

(odgovor članu polona25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2006 10:25:56   
ona
Jaz sem v petek dobila priporočeno pismo,da moram dopolnit vlogo,ker je moj s.p. in se bo baje nekaj spremenilo v obračunavanju!
Po mojem morajo izdat odločbe pred prvo položnico,ki pride za januar,menda na začetku meseca februarja-to jaz sklepam!user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2006 17:11:51   
lelaval
Moja je s 1.12. šla v vrtec in se tudi spašujem, kdaj bo odločba. Ko jo bom dobila, pa me bo kap. Očitno nam nočejo pokvarit praznikov. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2006 20:14:21   
tajtaja
Ona, zanima me, kaj so ti napisali, da se spremeni pri s.p.-jih. Namreč tudi moj je in upam, da bo nova odločba bolj prijazna kot lanska, ko so mu upostevali ves prihodek, ne pa dobiček.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2006 23:03:59   
skokica01
Mi gremo sicer šele drugo leto sept. v vrtec. Me pa zanima kdaj je treba oddati to vlogo? Ali jo lahko odda čisto vsak? Zagotovo boste vedele tudi to ali se znesek za plačilo vrtca kaj zniža, če plačuješ kredite za stanovanje?
Hvala!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2007 14:44:23   
ona
TAJTAJA,tukaj ti dobesedno prepišem njihov odgovor glede s.p.jev:

Dopolnitev vloge!
Dne 12.12 2006 je bil v uradnem listu št. 129/2006 objavljen nov Pravilnik o plačilih staršev za programe v vrtcih,kateri je začel veljati 13.12.2006
V skladu s četrtim odstavkom 6.člena Pravilnika se kot dohodek iz dejavnosti šteje dobiček,ugotovljen na podlagi davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka doseženega z opravljanjem dejavnosti,brez upoštevanja znižanj in olajšav,povečan za zavarovalno osnovo
v skladu z zakonom,ki ureja pokojninsko in invalidsko zavarovanje.
To pomeni,da se dohodki s.p. izračunajo tako,da se dobičku po novem prišteje zavarovalno osnovo preteklega leta -2005 in ne več tekoče vrednosti zavarovalne osnove.Novost pravilnika je tudi to,da ne vsebuje več določbe,na podlagi katere seje podjetnikom,ki pridobivajo katasterski dohodek povišalo število plačilnih razredov.

Evo,to je to in samo upam,da se bo počasi spremenilo na boljše
Lp

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2007 14:47:37   
ona
SKOKICA,vlogo MORA oddati čisto vsak,ker se ti jo tudi splača oddat,ker če ne avtomatsko padeš v najvišji plačilni razred.
Oddaš pa vlogo vsaj 15 dni pred vstopom otroka v vrtec,torej pri tebi okrog 15.5 in potem boš morala do 15.11 verjetno še enkra oddat vlogo za naslednje koledarsko leto.Prvič je najhujše,ker pišeš te vloge 2x,potem pa itak normalno vsako leto!
Kredit za stanovanje se tudi upošteva noter,vsaj moji sestri so ga!!

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2007 20:33:47   
Grascakinja
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Kredit za stanovanje se tudi upošteva noter,vsaj moji sestri so ga!!

Na podlagi česa pa??? Tega pa ne razumem, nikjer ni navedeno, da ga lahko navedeš kot kako olajševalno okoliščino...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2007 22:06:11   
plenicka
Glede kredita in znižanja plačila za vrtec je takole (danes preverjeno): odvisno od občine - ene občine upoštevajo stanovanjske kredite, ene pa ne...občina, v kateri jaz živim, kredita ne upošteva...
Pupa, preveri na "tvoji" občini! Pa srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?