Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 26.12.2006 10:03:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga dobila prejšnji teden, počakaj mogoče ga boš dobila do konec tedna, potem pa pokliči na socialo
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 26.12.2006 10:25:56
|
|
|
|
ona
|
Jaz sem v petek dobila priporočeno pismo,da moram dopolnit vlogo,ker je moj s.p. in se bo baje nekaj spremenilo v obračunavanju! Po mojem morajo izdat odločbe pred prvo položnico,ki pride za januar,menda na začetku meseca februarja-to jaz sklepam!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 26.12.2006 17:11:51
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je s 1.12. šla v vrtec in se tudi spašujem, kdaj bo odločba. Ko jo bom dobila, pa me bo kap. Očitno nam nočejo pokvarit praznikov.
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 26.12.2006 20:14:21
|
|
|
|
tajtaja
|
Ona, zanima me, kaj so ti napisali, da se spremeni pri s.p.-jih. Namreč tudi moj je in upam, da bo nova odločba bolj prijazna kot lanska, ko so mu upostevali ves prihodek, ne pa dobiček.
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 30.12.2006 23:03:59
|
|
|
|
skokica01
|
Mi gremo sicer šele drugo leto sept. v vrtec. Me pa zanima kdaj je treba oddati to vlogo? Ali jo lahko odda čisto vsak? Zagotovo boste vedele tudi to ali se znesek za plačilo vrtca kaj zniža, če plačuješ kredite za stanovanje? Hvala!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 2.1.2007 14:44:23
|
|
|
|
ona
|
TAJTAJA,tukaj ti dobesedno prepišem njihov odgovor glede s.p.jev: Dopolnitev vloge! Dne 12.12 2006 je bil v uradnem listu št. 129/2006 objavljen nov Pravilnik o plačilih staršev za programe v vrtcih,kateri je začel veljati 13.12.2006 V skladu s četrtim odstavkom 6.člena Pravilnika se kot dohodek iz dejavnosti šteje dobiček,ugotovljen na podlagi davčnega obračuna akontacije dohodnine od dohodka doseženega z opravljanjem dejavnosti,brez upoštevanja znižanj in olajšav,povečan za zavarovalno osnovo v skladu z zakonom,ki ureja pokojninsko in invalidsko zavarovanje. To pomeni,da se dohodki s.p. izračunajo tako,da se dobičku po novem prišteje zavarovalno osnovo preteklega leta -2005 in ne več tekoče vrednosti zavarovalne osnove.Novost pravilnika je tudi to,da ne vsebuje več določbe,na podlagi katere seje podjetnikom,ki pridobivajo katasterski dohodek povišalo število plačilnih razredov. Evo,to je to in samo upam,da se bo počasi spremenilo na boljše Lp
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 2.1.2007 14:47:37
|
|
|
|
ona
|
SKOKICA,vlogo MORA oddati čisto vsak,ker se ti jo tudi splača oddat,ker če ne avtomatsko padeš v najvišji plačilni razred. Oddaš pa vlogo vsaj 15 dni pred vstopom otroka v vrtec,torej pri tebi okrog 15.5 in potem boš morala do 15.11 verjetno še enkra oddat vlogo za naslednje koledarsko leto.Prvič je najhujše,ker pišeš te vloge 2x,potem pa itak normalno vsako leto! Kredit za stanovanje se tudi upošteva noter,vsaj moji sestri so ga!!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odgovor 26.1.2007 20:33:47
|
|
|
|
Grascakinja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Kredit za stanovanje se tudi upošteva noter,vsaj moji sestri so ga!! Na podlagi česa pa??? Tega pa ne razumem, nikjer ni navedeno, da ga lahko navedeš kot kako olajševalno okoliščino...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?