Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 24.1.2012 13:52:32
|
|
|
|
Star_a
|
težka bo,lahko greš na csd pa poskusiš malo "jokcat". Ampak čudno d aniste vedeli,mislim na vrtcih je blo,po radiih,televiziji ,na internetu je vsaka druga tema bila o tem. če pa ne boš mogla boš plačevala polno ceno vrtca za ta mesec. Čimprej oddaj vlogo
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 24.1.2012 13:56:56
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamiRami V vrtec smo nameravali dati septembra. Kako je v tem primeru? Ali se res ne da zdaj nič za nazaj in koliko več bomo zdaj morali plačevati vrtec? Ne razumem. Otrok še ne hodi v vrtec, ampak bo s septembrom 2012? Potem še nič niste zamudili, po moje
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 24.1.2012 13:59:45
|
|
|
|
Star_a
|
Aja,jaz sem na hitro prebrala. če gre s sept. potem oddaš 15 dni pred vstopom v vrtec
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 24.1.2012 14:01:55
|
|
|
|
TamiRami
|
O, hvala. Sem se ustrašla, da bo to veljalo za celo leto. Se pravi 15 dni pred vstopom v vrtec oddam in to je to.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 24.1.2012 14:02:52
|
|
|
|
josephine27
|
mislim da, če otrok še ne hodi v vrtec potem niste še nič zamudili. po starem je bilo treba oddat en mesec pred začetkom oz. vstopom v vrtec ( torej avgusta) in mislim, da tud zdaj ne bo drugače. za sigurno pa se pozanimaj na CSD.
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 25.1.2012 8:56:56
|
|
|
|
Lara28
|
če gre s septembrom šele v vrtec, potem daš vlogo tudi šele takrat. KO vpišeš otroka in dobiš odločbo o sprejemu, ti bodo tudi povedali, do kdaj vložiš vlogo za znižano plačilo. Do decembra je bil rok za tiste, ki že obiskujejo vrtec....
< Sporočilo je popravil Lara28 -- 25.1.2012 8:57:43 >
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - kaj stor... 25.1.2012 9:22:08
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič nisi zamudila, če otrok sploh še ni sprejet v vrtec. Mimogrede, verjetno ti bo otroški dodatek prej potekel. Ko boš dajala vlogo za novi OD, označi zraven kar znižano plačilo vrtca. Ker ge za isto vlogo in iste preračune.
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odločba 6.2.2012 12:06:14
|
|
|
|
olimia
|
Mene pa zanima, če ste že dobile odločbo za tekoče leto (za 2012). pri nas ni ne odločbe, ne položnice, pa me zanima, če ste že kaj prejele
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca - odločba 6.2.2012 14:09:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: olimia Mene pa zanima, če ste že dobile odločbo za tekoče leto (za 2012). pri nas ni ne odločbe, ne položnice, pa me zanima, če ste že kaj prejele položnico za januar, enak znesek kot do sedaj, postavka pa je "akontacija".
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2012 18:28:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?