Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2008 0:49:22
|
|
|
|
svaljkec
|
na novem obrazcu manjka žig in podpis pooblaččene osebe pri delodajalcu,zato sprašujem
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2008 9:15:01
|
|
|
|
lelaval
|
a je treba nest štemplat odločbo k delodajalcu,lani je blo tko letos je pa obrazec tko čudn narejen,da nikjer ne zahteva potrdila delodajalca Ja - moraš nest. Sem jaz tudi nesla brez štempla, pa sem morala prvo dat potrdit - madona, komplicirajo, pol pa itak sami preverjajo
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2008 9:25:47
|
|
|
|
abi
|
bi šel septembra drugo leto,a morm počakat odločbo pa pol vpisat še enkrat to vlogo samo za drugega. a je treba nest štemplat odločbo k delodajalcu,lani je blo tko letos je pa obrazec tko čudn narejen,da nikjer ne zahteva potrdila delodajalca [/quote] Jaz nisem nesla potrdit saj nikjer ne piše da moraš ! Vneseš samo datum nastopa del. razmerja. Jaz sem predvidevala da so letošnje vloge pač poenostavljene.V drobnem tisku pa tudi ni dodatnih zahtev po potrdilu. Oddala sem pa tudi že. Piše samo: IV. Zaposlitev staršev Vpišite vašega sedanjega delodajalca in delodajalca vašega zakonca oz. partnerja in podatek o začetku zaposlitve pri sedanjem delodajalcu. Obkrožite tudi ugotovitev, ali ste oz. niste bili v preteklem oz. pretpreteklem koledarskem letu nepretrgoma zaposleni vseh 12 mesecev. Zdaj pa res ne vem
< Sporočilo je popravil abi -- 25.10.2008 9:35:39 >
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2008 10:05:38
|
|
|
|
abi
|
Spremenjen je tudi obrazec Vloga za znižano plačilo vrtca, po kateri po novem: 1. ni potreben žig s strani delodajalca 2. .... 3. .....
|
|
[Brisano sporočilo] 25.10.2008 19:50:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.10.2008 21:17:14
|
|
|
|
Dadi
|
http://eobrazci.matkurja.com/ Evo ti ga na...
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 28.10.2008 12:56:20
|
|
|
|
benika
|
Dejte mi nekaj povedat...a se v vlogo vpišeta preživnini za oba otroka, čeprav je samo starejši v vrtcu? Pa kaj je sedaj s tem podpisom delodajalca, ga je potrebno štempljat ali ne?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 4.11.2008 0:30:21
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...Mene pa zanima, če na vlogo za starejšega otroka vpišem tidu njegovega očema. Namreč zanj dobim preživnino, z novim partnerjem pa imava 5-mesečno hčerkico. Verjetno moram vpisat tudi dohodek novega partnerja...oz. ga na vlogo vpišem...ali vpišem le otroka.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2008 8:47:04
|
|
|
|
Jutra
|
Še moje podvprašanje: Ali se pri VI. točki (premoženje), pri vrednosti osebnega vozila še vedno napiše samo drugi družinski avto, če pa ima družina samo enega, pa nič?
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 11.11.2008 13:43:18
|
|
|
|
popi
|
Mogoče malo tko,samo kako naj vpišem emšo na prvo strani? Mal malo prostora... lp
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?