|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga za znižano plačilo vrtca
25.10.2008 0:37:49   
svaljkec
mene pa zanima če vpišem tudi drugega otroka na to vlogo poleg prvega ki je v vrtcu,star je en mesec in smo ga vpisali v vrtec tko da bi šel septembra drugo leto,a morm počakat odločbo pa  pol vpisat še enkrat to vlogo samo za drugega.
a je treba nest štemplat odločbo k delodajalcu,lani je blo tko letos je pa obrazec tko čudn narejen,da nikjer ne zahteva potrdila delodajalca

iz majhnega zraste VELIKO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga za znižano plačilo vrtca
25.10.2008 0:49:22   
svaljkec
na novem obrazcu manjka žig in podpis pooblaččene osebe pri delodajalcu,zato sprašujem

iz majhnega zraste VELIKO

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2008 9:15:01   
lelaval
a je treba nest štemplat odločbo k delodajalcu,lani je blo tko letos je pa obrazec tko čudn narejen,da nikjer ne zahteva potrdila delodajalca

Ja - moraš nest. Sem jaz tudi nesla brez štempla, pa sem morala prvo dat potrdit user posted image - madona, komplicirajo, pol pa itak sami preverjajo user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2008 9:25:47   
abi
bi šel septembra drugo leto,a morm počakat odločbo pa pol vpisat še enkrat to vlogo samo za drugega.
a je treba nest štemplat odločbo k delodajalcu,lani je blo tko letos je pa obrazec tko čudn narejen,da nikjer ne zahteva potrdila delodajalca [/quote]

Jaz nisem nesla potrdit saj nikjer ne piše da moraš ! Vneseš samo datum nastopa del. razmerja. Jaz sem predvidevala da so letošnje vloge pač poenostavljene.V drobnem tisku pa tudi ni dodatnih zahtev po potrdilu.
Oddala sem pa tudi že.
Piše samo:
IV.                                        Zaposlitev staršev
Vpišite vašega sedanjega delodajalca in delodajalca vašega zakonca oz. partnerja in podatek o začetku zaposlitve pri sedanjem delodajalcu. Obkrožite tudi ugotovitev, ali ste oz. niste bili v preteklem oz. pretpreteklem koledarskem letu nepretrgoma zaposleni vseh 12 mesecev.

Zdaj pa res ne vem user posted image

< Sporočilo je popravil abi -- 25.10.2008 9:35:39 >

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2008 10:05:38   
abi
 Spremenjen je tudi obrazec Vloga za znižano plačilo vrtca, po kateri po novem:

1. ni potreben žig s strani delodajalca
2. ....
3. .....

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 19:50:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2008 21:17:14   
Dadi
http://eobrazci.matkurja.com/

Evo ti ga na...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2008 12:56:20   
benika
Dejte mi nekaj povedat...a se v vlogo vpišeta preživnini za oba otroka, čeprav je samo starejši v vrtcu?

Pa kaj je sedaj s tem podpisom delodajalca, ga je potrebno štempljat ali ne?

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2008 0:30:21   
Tina 28
Ojla...Mene pa zanima, če na vlogo za starejšega otroka vpišem tidu njegovega očema. Namreč zanj dobim preživnino, z novim partnerjem pa imava 5-mesečno hčerkico. Verjetno moram vpisat tudi dohodek novega partnerja...oz. ga na vlogo vpišem...ali vpišem le otroka.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2008 8:47:04   
Jutra
Še moje podvprašanje:

Ali se pri VI. točki (premoženje), pri vrednosti osebnega vozila še vedno napiše samo drugi družinski avto, če pa ima družina samo enega, pa nič?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2008 13:43:18   
popi
Mogoče malo tko,samo kako naj vpišem emšo na prvo strani?user posted image Mal malo prostora...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 14:30:10   
tinatona
Tina28 ti vpišeš podatke o tvoji plači in plači partnerja + preživnino za prvega otroka...

popi emšo vpišeš pač čez one prostorčke...

Jutra za avto vpišeš samo model in letnik, potem pa oni glede na eurotax al kaj je že... določijo vrednost.

benika
ja obe preživnini se štejeta - žal.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?