Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.6.2008 15:41:32
|
|
|
|
Naja31
|
Lahko z neta.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 24.6.2008 15:42:42
|
|
|
|
ZARA
|
VLOGA lp
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 25.6.2008 12:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Do kdaj je pa treba vlogo oddat?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 1.7.2008 22:27:01
|
|
|
|
Nončika
|
Čer! za izračun plačilnega razreda za to leto se jemljejo podatki iz l.2006. je tako? jaz v letu 2006 nisem bila zaposlena, marca 2007 sem se pa zaposlila. hčerka gre septembra v vrtec. kaj vse rabim vložit? partnerjevo dohodnino za 2006, zase pa 3 plačilne liste? je tako? ali se pa motim? cs.
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 1.7.2008 23:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se bom tudi tule malo vrinila. Jaz leta 2006 nisem bila zaposlena, delala pa sem preko ŠS. Kaj oddam? Dohodnino za l. 2006?? Kaj pa mož? On je bil bil zaposlen. On mora oddat dohodnino za l. 2006 pa kaj še? Plačilno listo, a, ne. Pa potrdit mora nest v službo. Ma sem čist zmedena s to vlogo, ker je vse tako pomanjkljivo napisano pa še prvič to delam. Hvala
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 2.7.2008 19:01:25
|
|
|
|
anajmad
|
Tudi jst prosim-help. Sem kr mal bjonda glede tega. Kakšno pomoč prosim?????A pol,ko imaš to vlogo in potrdilo od pediatra,komu sploh to oddaš? Res je mal tko čudn napisan
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 3.7.2008 14:47:57
|
|
|
|
Udb
|
Vlogo na občino, potrdilo od pediatra pa v vrtcu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?