Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za znižano plačilo 23.4.2011 21:40:40
|
|
|
|
pupa_b
|
Zdravo, mene pa zanima tole: dobili smo odgovor, da je naša bejba s 1. septembrom sprejeta v vrtec - Maribor. Zdaj pa imam problem, ker ne vem, na katero občino damo vlogo za znižano plačilo vrtca - na občino, v kateri sva prijavljeni jaz in moja bejba, ali na občino, v kateri bo obiskovala vrtec (v tej isti občini sicer v resnici živimo - MB, a midve nisva tukaj prijavljeni). V mb občini je prijavljen partner, zaradi česar je verjetno sploh dobila mesto. Smo družina, živimo skupaj, a nismo prijavljeni na istem naslovu. Nisem prijavljena kot mati samohranilka, ne prejemam preživnine ..., ker to dejansko nisem. Hm..., a sem razumljivo postavila vprašanje? Hvala za pomoč že vnaprej.
< Sporočilo je popravil pupa_b -- 23.4.2011 21:41:42 >
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 26.4.2011 8:59:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj si napisala na vlogo pod otrokovo stalno prebivališče? Mariborsko ali tujo občino? Če si napisala Mariborsko oddaš lahko vlogo v vrtcu če pa si napisala tujo občino pa oddaš na svoji občini. Je pa tudi res da v Mariboru letos ni blo neke panike okrog vpisa in se mi zdi da so kar vsi otroci bili sprejeti v želene vrtce. Ni bilo tako hudo kot lansko ali predlansko leto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 20:16:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:25:03
|
|
|
|
pupa_b
|
A pol so kake razlike med občinami? Mislim, a vse razporedijo v enak razred - pač v katerega te uvrstijo? Al je v čem sploh razlika? Hvala!
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:33:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Razlika je, da je cena visja, ce si iz druge obcine kot Maribor.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:36:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko..
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:43:09
|
|
|
|
pupa_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko.. Hvala, Sacherca! Koristni podatki. A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš? Hvala
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 8:51:48
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko.. Hvala, Sacherca! Koristni podatki. A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš? Hvala Ne rabi minit leto dni, samo ko imaš potrdilo da je stalno prijavljen v Mariboru, poveš v svoji "stari" občini in pošljejo vse podatke na Mariborso občino in dobiš odločbo z Mariborske občine.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 9:11:30
|
|
|
|
Sacherca
|
Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 12:37:47
|
|
|
|
pupa_b
|
Hm..., torej ne igra vloge, če prijavim samo otroka na njegovem, torej mariborskem naslovu? Mah, pol pa itak brezveze. Jaz se pa ne bom prijavila tukaj. IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?