Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 12.8.2008 15:54:04
|
|
|
|
janja
|
Mogoče pa so žigosanje odpravili, ker je bilo čisto nepotrebno. Saj vedno trobijo, da lahko vse podatke preverijo, če hočejo! Očitno tudi tega. Glede podatkov (dohodkov), ki jih moraš napisati je pa tako. Zdaj oddajaš vlogo za znižano plačilo za vrtec s podatki za l. 2006. Po tej izračunani ceni boš plačevala vrtec do konca leta 2008. Do 15. novembra 2008 pa boš morala ponovno oddati to vlogo, vendar s podatki za leto 2007. To pa bo nova cena, ki jo boš plačevala za vrtec od začetka l. 2009. Upam, da nisem preveč zakomplicirala.
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 12.8.2008 16:40:37
|
|
|
|
Naja30
|
Ta nova vloga verjetno še ni potrebna. Jaz sem oddala staro vlogo v petek in ni nič rekla gospa na občini.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 12.8.2008 19:50:27
|
|
|
|
bobek05
|
Ojoj, naj prosim moderator popravi tole zmedo z linkom... Pri najboljši volji se zdaj ne spomnim, kako se skrije tale klobasa pod LINK Hvala
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 13.8.2008 8:47:14
|
|
|
|
Felicity
|
link ne dela
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 13.8.2008 9:49:39
|
|
|
|
Elica
|
Jaz sem sprintala vlogo z neta in jo dala vseeno potrdit v službi.... so mi jo podpisali in požigosali, saj je dovolj prostora. Pri oddaji vloge danes pa gospa ni nič komentirala. lp
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 13.8.2008 11:00:46
|
|
|
|
bambi
|
No, jaz sem pa danes dobila že odločbo za plačilo vrtca za obe moji pupi in sicer je v tej odločbi že napisano, da ima drugi otrok vrtec zastonj oziroma, da plača zanjo Ministrstvo za šolstvo..... Sem pa oddala vlogo, ki sem jo dobila v papirnici za znižanje plačila vrtca, sva pa jo morala oba z možem v službi potrditi. Sem tudi klicala na občino referentko, ki odloča o tem in jo vprašala kako je sedaj s tem, da moraš posebej dati vlogo za oprostitev plačila za drugega otroka, pa mi je rekla, da to zame ne velja, ker gresta sedaj obe hkrati prvič v vrtec in so ju obravnavali kar skupaj. To naj bi veljalo samo za tiste, ki že imajo enega otroka v vrtcu in sedaj vpisujejo še drugega..... Če bojo pa kakšne spremembe, pa me obvestijo...... Skratka, nastala je prava zmeda v tej naši državi, čez par dni bo že september, pa še vedno noben prav nič spet ne ve . LP
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 13.8.2008 13:47:11
|
|
|
|
KSIA
|
no, zdaj paše mene nekaj zanima. Ta malega smo prvič vpisali letos, odločbe še ni bilo. Ali moram vseeno oddati vlogo za znižnao plačilo vrtca, če ne avtomatsko plačam polno ceno???
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačila vrtca - nov obrazec 13.8.2008 14:02:38
|
|
|
|
Elica
|
Ela bo oktobra stara tri leta in jo vpisujemo v vrtec prvič. Nam so v vrtcu dali junija en dopis, kjer je napisano, da moramo oddati vlogo za znižano plačilo najkasneje do 15.08.2008, drugače se plača polna cena. Vlogo sem oddala danes, za zdravniško potrdilo pa sem se zmenila, da ga prinesemo do 01.09.2008 (ker je naša zdravnica odsotna). Odločbe o plačilu tudi mi še nimamo .... samo podpisano pogodbo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
darilaMichonne RRKdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?Zadnji trenutek (
25%)
Decembra (
50%)
Novembra (
6%)
Čez celo leto (
6%)
Jih ne kupujem (
12%)
Število vseh glasov: 16Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!