Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 14.10.2008 10:00:22
|
|
|
|
Spark
|
Mene tudi zanima, katero odločbo moram dati?
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 14.10.2008 10:36:56
|
|
|
|
emaa
|
Do 15.11. je treba oddat vlogo, ki je na netu z odločbo iz leta 2007, za plačilo vrtca naslednje leto. jaz oddajam dve za leto 06 in 07, ker začneta naslednji mesec z vrtcem.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 14.10.2008 10:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh ne rabiš nič pisat od dohodnine samo na zadnji stani daš privoljenje da si občina sama priskrbi potrebne podatke iz dohodnine! drugače pa kupiš obrazec v knjigarni, zraven so vsa navodila! l.p.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 14.10.2008 13:56:54
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Rada bi prišparala par Eurčkov za vlogo, katera na netu je prava??? Thanks.....
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 15.10.2008 21:42:14
|
|
|
|
Annny
|
Jaz imam pa še eno vprašanje:mi smo to vlogo sicer že oddali in dobili odločbo.Toda oktobra bomo dobili še enega družinskega člana - ali lahko vlogo ponovno oddam? Lp
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 15.10.2008 22:05:58
|
|
|
|
tabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Jaz imam pa še eno vprašanje:mi smo to vlogo sicer že oddali in dobili odločbo.Toda oktobra bomo dobili še enega družinskega člana - ali lahko vlogo ponovno oddam? Lp jst sem nesla sam rojstni list pa nekaj sem podpisala in to je blo to. najbolj da pokličeš v vrtec ali občino pa ti bodo povedal kako pa kaj
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 16.10.2008 0:21:27
|
|
|
|
benika
|
sploh ne rabiš nič pisat od dohodnine samo na zadnji stani daš privoljenje da si občina sama priskrbi potrebne podatke iz dohodnine! Jah, kakor kje. Pri nas na občini zahtevajo dohodnino, kljub temu, da pokrižkaš tisti kvadratek.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 27.10.2008 9:43:30
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Jaz imam pa še eno vprašanje:mi smo to vlogo sicer že oddali in dobili odločbo.Toda oktobra bomo dobili še enega družinskega člana - ali lahko vlogo ponovno oddam? Lp Jaz sem mogla na občino poslati samo rojstni list našega novega člana. Kar se pa tiče, da si občina pridobi sama podatke.....jaz imam ful slabe izkušnje s tem...vsakič sem čakala ko nora na odločbo, ko je pa vrtec do januarj še ni dobil, pa so mi začeli pošiljat položnice za 8 razred. In to je bilo še začasa I. starostne skupine. Jaz torej iz izkušnje raje dam vse kajhočejo zraven pa prej opravijo to. Sicer pa ne vem zakaj vsko leto ful čakam naodločbe
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 27.10.2008 18:40:37
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Rada bi prišparala par Eurčkov za vlogo, Dvomim, da boš kaj prišparala, vloga stane namreč 0,52 €, če vzameš v obzir 4 liste in barvo...
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 28.10.2008 12:49:38
|
|
|
|
urskas
|
Pa še jaz imam eno vprašanje v zvezi z vsebino: in sicer v katero kategorijo dohodkov sodijo "bančne obresti, dividende in dobiček iz kapitala"? to ni vsebina dohodnine, niti to niso dohodki iz opravljanja dejavnosti. Kam torej sodi?
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 28.10.2008 13:00:29
|
|
|
|
benika
|
A dividende mogoče pašejo pod vrednostne papirje? Če ne paše nikamor, pač ne napišeš, kaj češ.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 28.10.2008 14:48:29
|
|
|
|
urskas
|
v bistvu sprašujem zato, ker so na CSD ugotovili, da nisem pravilno prijavila vseh dohodkov in da mi ne pripada otroški dodatek, ker smo prekoračili ..... Ne bi rada, da me zdaj "dobijo" še na občini, zato me zanima, če ta vrsta dohodka sodi tudi v vlogo o znižanem plačilu.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 31.10.2008 18:04:22
|
|
|
|
_andreja_
|
Ali te nove vloge ni več treba dati potrditi delodajalcu o zaposlitvi??? ker prejšna leta vem, da je blo treba nest poštemplat zdaj pa ne več al kako???
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 5.11.2008 15:38:24
|
|
|
|
tojeto1
|
Delodajalcu ni treba več štemplati, da ste pri njih zaposleni. Še to: če imate dva otroka v vrtcu, je potrebno izpolniti vlogo za znižanje + obrazec, da je drugi otrok brezplačen (četudi ste s septembrom že oddale)-> je potrebno ponovno oddati. Drgač boste za drugega tud plačale vrtec
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 5.11.2008 20:58:16
|
|
|
|
tažana
|
še eno vprašanje. Kaj naredite z avtom, ki je na leazing? A ga vpišete?
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 9:19:35
|
|
|
|
ksenjak
|
Da.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 9:37:19
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tojeto1 Še to: če imate dva otroka v vrtcu, je potrebno izpolniti vlogo za znižanje + obrazec, da je drugi otrok brezplačen (četudi ste s septembrom že oddale)-> je potrebno ponovno oddati. Drgač boste za drugega tud plačale vrtec Mogoče je to spet odvisno od vrtca. Ravno dva dni nazaj sem nesla novo vlogo in mi obrazca za brezplačen vrtec za drugega otroka ni bilo potrebno ponovno oddajat. Je rekla v računovodstvu, da ga imajo še od avgusta in da je ta dovolj.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 9:41:25
|
|
|
|
urška76
|
Jest sem pa danes nesla vlogo v računovodstvo vrtca io me je hotla odpravit, da jih pobirajo šele od desetega neprej. Še dobr, dea je blo zgodi zjutri in sem bila še skulirana. Je nisem nadrla. No na koncu mi je vlogo vseeno vzela.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 10:21:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana še eno vprašanje. Kaj naredite z avtom, ki je na leazing? A ga vpišete? Mislim, da ga ni potrebno vpisat, saj ni tvoja last.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 10:23:53
|
|
|
|
Naja30
|
Midva avta nisva vpisala. Ker še ni čisto najin.
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 6.11.2008 10:39:10
|
|
|
|
sanosan
|
Avta, ki je na leasing, ni potrebno vpisovat v vlogo (preverjeno pri referentki).
|
|
|
|
RE: vloga za znižanje plačila vrtca 7.11.2008 12:18:18
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan Avta, ki je na leasing, ni potrebno vpisovat v vlogo (preverjeno pri referentki). seveda ne ker je lastnik zanekrta še nekdo drug.in ne ti. moja logika,no.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2008 22:07:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?