Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za zniţ.plač.vrtca 5.11.2007 19:53:36
|
|
|
|
ona
|
IV. Zaposlitev star¸ev Vpi¸ite va¸ega sedanjega delodajalca in delodajalca va¸ega zakonca oz. partnerja in podatek o zaoeetku zaposlitve pri sedanjem delodajalcu. Obkrożite tudi ugotovitev, ali ste oz. niste bili v preteklem oz. pretpreteklem koledarskem letu nepretrgoma zaposleni vseh 12 mesecev. Tako pise v navodilih,jaz sem do sedaj vsakemu zaposlenemu,ki mi je tole vlogo prinesel,dala gor žig in podpis,pa napisala od kdaj je zaposlen,pa za vsak slučaj sem dala zraven še kopijo iz delovne knjizice,tako,da po mojem moras it na firmo postampljat se opravičujem za šumnike
|
|
|
|
RE: vloga za zniž.plač.vrtca 5.11.2007 19:57:10
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen A je res, da če si bil v prejšnjem letu(2006)12 mes. neprekinjeno zaposlen,ti ni treba vloge nosit v službo da potrdijo plačo,temveč le napišeš svojo davčo št. ,tako da lahko sami preverijo tvoje dohodke. Lp Glede plač,pa res samo podatke napišeš in jih kao pooblastiš,da oni pridobijo podatke o plači,ni treba vlagat zraven odločbe o dohodnini in še kaj. Davčno pa tudi napišem,seveda
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......