Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 10:21:31
|
|
|
|
Smrketa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 da ne bote pozable oddati.. do kdaj pa je po novem za oddat?
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 10:23:57
|
|
|
|
mini86
|
a ni tko da vloge veljajo do decembra..in do takrat moraš oddati novo..upam da nisem kej za jebhala
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 10:28:24
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa3 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 da ne bote pozable oddati.. do kdaj pa je po novem za oddat? Oddati jih je potrebno v decembru.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 10:43:23
|
|
|
|
Smrketa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sazi IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa3 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 da ne bote pozable oddati.. do kdaj pa je po novem za oddat? Oddati jih je potrebno v decembru. praviloma bi bilo potrebno oddati v decembru; jaz sem včeraj klicala na CSD in gospe tam so na moje vprašnje kdaj je potrebno oddati vlogo, odgovorile NE VEM; zdaj pa ti bodi pameten; no, nekako smo prišle do ugotovitev da bo december ampak da roka za oddajo pač še nimajo
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 10:53:06
|
|
|
|
benika
|
Do 31.12. je potrebno oddat.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 11:00:05
|
|
|
|
mini86
|
no ampak če sedaj pošljem da se potem ko pridem iz P ne ubadam s tem pa tudi nau nič narobe ane
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 12:11:25
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no ampak če sedaj pošljem da se potem ko pridem iz P ne ubadam s tem pa tudi nau nič narobe ane Se boš v vsakem primeru tudi takrat, ker jim moraš potem javit spremembo - novo število družinskih članov Tak da se ti skoraj bolj splača na takrat počakat.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 12:11:38
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no ampak če sedaj pošljem da se potem ko pridem iz P ne ubadam s tem pa tudi nau nič narobe ane Ja, ne vem, kako si ti to predstavljaš. predvidevam, da si noseča, da misliš v kratkem rodit. A zdej boš poslala vlogo (ki ti jo pred 1.12. sploh ne bodo vzeli), pol boš pa po rojstvu spet oddajala spremembo. A ni vseeno če počakaš, da rodiš in pol pošlješ eno vlogo z vsemi otroki not vpisano. Razen, če imaš rok v drugi polovici decembra, pol pa rajš prej pošlji. Pa srečno v P.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 13:55:57
|
|
|
|
Teyla
|
Jaz še avgustovske odločbe nisem dobila, pa bom očitno mogla kmalu kar novo vlogo oddat.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 15.11.2012 14:02:14 >
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo vrtca 15.11.2012 14:06:43
|
|
|
|
mini86
|
jah rok mam glih 14.12, čeprav sem se odločila da rodim čez 14 dni.. drgač sm mislna pa da se mora oddati do decembra in ne v decembru..
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?