|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga za znižano plačilo-kateri podatki
23.7.2006 20:50:10   
aneja1
Prvič bom dala otroka v vrtec, pa moram izpolnit dohodke za leto 2004, takrat sem še delala preko študentskega servisa, sedaj sem pa prijavljena na zavodu za zaposlovanje in prejemam socialno pomoč, živim sama z otrokom.

Zanima me kaj v takšnem primeru, a se vpišejo podatki za trenutno stanje ali se vseeno vpišejo podatki za  leto 2004?user posted image

Hvala punce
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga za znižano plačilo-kateri podatki
23.7.2006 23:24:44   
Anonimen
amm,kaj navodil zraven ni user posted image
za leto 2004 kakor jaz vem

(odgovor članu aneja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 11:10:34   
babylove
Aha, to pa tudi mene zanima. Če imaš čez 2 leti bistveno spremenjeno (beri poslabšano) situacijo glede prihodkov? Kaj se potem upošteva?

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 11:35:27   
srki
Nisem sigurna, ampak mislim, da če daš otorka prvič v vrtec, potem daš podatke za 2 leti nazaj, se pravi za leto 2006. Vpišeš pač koliko si zaslužila kot študentka, pa če imaš avto-vrednost avtomobila,....

Če nisi sigurna, pa pokliči na občino ali pa pojdi kar do njih, ti bodo znali povedati in ti tudi pomagali.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2006 11:36:08   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: srki

podatke za 2 leti nazaj, se pravi za leto 2006.

Leto 2004 sem misila user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2006 12:56:49   
babylove
Že, ampak če si vmes recimo izgubil službo, boš potem težko plačeval vrtec glede na dohodke izpred 2 let, kajne?

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 13:08:38   
jakaracman
Pokliči v vrtec!!!!!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2006 15:50:41   
bobek05
nam so v vrtcu rekli, da moraš do 15.8. dati not vlogo za znižano plačilo vrtca (za leto 2004!), do 15.11. pa še 1x daš not vlogo za l. 2005... - ja, vem smotano, ampak žal je tak...user posted image   (preveri še 1x datume, ampak mislim, da je tak)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2006 9:54:34   
MH0
Ne vidim nič smotanega ali nelogičnega. Vsaj 15 dni pred vključitvijo je pač treba oddati in za vsako koledarsko leto pesebej.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?