Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 9:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Na občini ti dajo novo.Mislim kopijo.Sem jaz že enkrat založila odločbo,pa sem jo brez problema dobila
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 9:57:05
|
|
|
|
Olivija
|
Men se zdi, da spada dohodnina med tiste podatke, ki jih morajo organi sami pridobiti . Kolikor se spomnim, moraš samo en kvadratek obljukat, da odločbe nisi priložila. Po novo boš morala pa kar na tvojo davčno enoto.
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 10:18:24
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Jaz tud nisem priložila odločbe za dohodnino 2005,pa mi niso na občini nič "gnjavli"_kar pomeni da se bodo sami potrudli in jo našli!
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 10:25:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Najbolj preprosto bo, ce bos obkrozila opcijo, da sami preverijo podatke, pa ti ni treba potem nic prilagat.
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 12:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
JAzs em pa enostavno šla na davčno in povedala, kaj potrebujem in je po računalniku pogledala, mi ven sprintala zame in za moža. Takoj fertik.
|
|
|
|
RE: vloga za vrtec - nimam dohodnine! 10.8.2007 13:52:43
|
|
|
|
Lenny
|
Na vlogi za znižano plačilo vrtca označi, katere podatke si lahko lokalna skupnost pridobi sama. Mož podpiše in po zakonu si je občina dolžna npr. podatke o dohodnini pridobiti sama. Le na njegov podpis na vlogi ne pozabita.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?