|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga za vrtec- druga občina
12.3.2006 20:57:27   
lutka
Svetujte mi prosim, kako naj vso to zadevo izpeljem.user posted image

Kolikor vem, se mora zdaj v mesecu aprilu oddat vloga za znižano plačilo vrtca. Tukaj pa me zanima sledeča stvar. Če bo vse posreči se bomo avgusta iz Celja preselili v Poljčane. Tam bi rada dala dvojčka v vrtec, zdaj pa ne vem,
- kam naj oddam vlogo?

- kateri naslov naj napišem, ker smo prijavljeni še tukaj, edino mož ima začasno prebivališče v Poljčanah?

- kdaj izpišem in  prepišem Manco v drugo šolo?

Malo sem že zmedena od vsega tega razmišljanjuser posted image , kaj in kako naredit , da bo vse vredu.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga za vrtec- druga občina
12.3.2006 21:35:42   
Ro-La
- vlogo oddaš na tisti občini kjer imaš stalno prebivališče
- jaz bi čimprej prijavila stalno prebivališče v novi občini, ker boš drugače plačevala malo višjo ceno za isti razred, kot bi ga, če bi bila prijavljena v občini v kateri je vrtec

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vloga za vrtec- druga občina
13.3.2006 10:19:08   
Gordana-3
vlogo za vrtec oddaš v vrtec, kamor bo otrok hodil v vrtec, torej jo odneseš v vrtec na poljčane. vlogo za znižano plačila vrtca pa oddaš na občini, kjer ima otrok stalno bivališče.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?