|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vložki
27.7.2005 13:37:28   
Teya
punce, ker ste po večini že mamice:bravo:, me zanima, kakšne vložke ste uporabljale po porodu.....baje, da se spodaj dogajajo cele poplave:zmeden:, tako, da meni ni najbolj jasno, kaj naj počnem z vložki, ki jih svetujejo in sicer Vir 80, ali 90 ali extra, razumem, da so mehki, da pašejo na šive itd itd.... ma a nebi morali biti vložki za čiščo tudi bolj dolgi :zmeden::zmeden::zmeden:

hvala za vsako informacijo....:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vložki
27.7.2005 13:40:41   
Mateja*
Jaz sem uporabljala Always sensitiv samolepilne. Pa une vir k so vataste, so dobre kuj tiste dni v porodnišnici, doma so pa za mene bolj samolepilne, da ga nimaš enkrat čist spredi, pol pa čist zadi.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vložki
27.7.2005 13:41:02   
Lenny
Nam so v bolnici sestre svetovale dva Vir-a 80. Se mi je zdelo ful čudno, ampak v končni fazi je delovalo. Ženske tam vedo, kaj se v praksi obnese.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vložki
27.7.2005 13:44:37   
Teya
pa, če daš 2 Vira, a se ne vse mečka in odmika...:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vložki
27.7.2005 13:45:47   
lin
Always sensitive

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vložki
27.7.2005 13:54:00   
Lenny
Na moje veliko presenečenje ne. Saj pravim, slišalo se je čisto mimo, za prve dni pa je zelo pomagalo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vložki
27.7.2005 13:57:53   
kepica
Tudi jaz sem imela Vir 80,ampak samo nekaj dni,potem sem pa začela uporabljat Always. Je pa čišča trajala celo večnost,tko sem jih bla sita za 100 let naprej:hudicek:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vložki
27.7.2005 14:00:27   
darjatimci
Spodaj always dolge z zavihki potem pa še bombažni od Vir pri meni se je to obneslo.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vložki
27.7.2005 16:10:58   
lex
Jaz sem imela na začetku VIR 80 in sicer po dva enega bolj spredaj in enega bolj zadaj. In ni bilo varijante, da dam kaj bolj plastičnega gor ker so me mogli full prerezat in je bolelo ko :hudicek:. Ko pa gre počasi nazaj pa je eden čist OK.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vložki
27.7.2005 17:32:11   
Annny
Po dva vložka VIR EXTRA naenkrat:)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vložki
27.7.2005 17:51:56   
Petra P.
po 2 Vir rdeča. deluje. Always sem pa imela zraven in sem jih nedotaknjene nesla domov. Ko te enkrat bolijo šivi ti ne pride na pamet, da bi tam okoli s kako plastiko štoral. ;) No, ene so pač bolj hrabre :)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vložki
27.7.2005 20:05:12   
Seven*
V vsakem primeru kupi Vir80. Na sive in razbolelo rano ne dajat plastike ampak lepo kar naraven bombaz - vato.. Predvsem zato, da rana diha in se lepse celi.. Jaz nebi razmisljala o cem drugem. Sem pa porabila cca 30 paketov vsaj. :)-:)-:)-:)- Je bogi Bigwhale en mesec se samo vlozke kupoval..

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   vložki
27.7.2005 20:11:43   
pravljica
odvisno, ali boš šivana ali ne...jaz nisem bila in sem imela tih "virov" dost v bolnici...doma sem samo porabla paket (vir 80), ki sem ga kupla za vsak slučaj, potem so bli pa dost always (al pa druga firma) s 3 kapljicami, z zavihki za čez noč in brez čez dan...aja, tudi čišče imam čisto malo -včasih toliko, da je...ne si nabavljat neke količine - boš sproti videla kako in kaj bo tam spodaj ;)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   vložki
27.7.2005 20:12:11   
viv_
Jaz nisem bila šivana pa mi je tudi najbolj pasal Vir 8)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!