Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vlažilec zraka - naučite me, prosim 4.1.2007 15:22:18
|
|
|
|
glista
|
Živjo, dedek Mraz nam je prinesel vlažilnik zraka Hyundai. Vklopila sem ga zvečer, nastavila vlažnost na 50 (a je to v redu ), sicer je kazal, da je vlažnost 30. Ampak zjutraj me je čakalo zelo neprijetno presenečenje. V vsej tisti smeri, kamor piha tista meglica je bila na tleh luža, parket se je napihnil . Zdaj pa ne vem, a sem kaj narobe naredila??? A je normalno, da je od tega vlažilca tako mokro po tleh? Zjutraj je kazalo vlažnost 50. Ne vem, ali to po vsem narobe uporabljam, ali kaj? Postavila sem ga pa zraven otroške posteljice, da bi vsaj malo spali, ker sicer hoče kar naprej piti. Hvala za pomoč in nasvet. LP, Pija.
|
|
|
|
RE: vlažilec zraka - naučite me, prosim 4.1.2007 22:51:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja madona a nima zadeva navodil za uporabo!!!??? vlažilec zraka je treba postaviti čimvišje v prostoru na kako polico al pa kam, ne na tla! ne sme niti slučajno pihat v steno ampak v prostor. ne vem kako se ti je lahko nardila luža? a je pihal v steno? pa tudi da piha non stop ni ok! js vlažilec prižgem za 1 uro preden gremo spat, še na misel mi ne pride da bi gorel celo noč. enkrat sem ga pustila na polici nad sabo prižganega celo noč in me je celo noč mrazilo in vlažilo kot da bi spala v osenju dežja al pa res mokri megli. ni fajn občutek!
|
|
|
|
RE: vlažilec zraka - naučite me, prosim 4.1.2007 23:00:42
|
|
|
|
rija
|
No, tako izkušnjo imam jaz z boneco vlažilcem.... edino parket se hvala bogu ni napihnil Verjetno je ta vlažilec ultrazvočni in potem gre iz njega hladna para, ki se po vseh zakonih fizike takoj spusti na tla in od tod tudi luža. Jaz sem mojega lepo zapakirala in odnesla nazaj v trgovino....in šla kupit navadnega, na izparevanje. Ta oddaja vročo paro, ki gre najprej gor, ko se ohlaja pa se začne spuščat. Pri tem vlažilcu ni nobene luže na tleh. Vlaga pa bi naj bila za dobro dihanje malčkov nad 60 %. Mi imamo tudi brez vlažilca odlično klimo v spalnici, vendar ga uporabljamo, ko je malček prehlajen.....po nasvetu farmacevtke, mora biti vlaga ob prehladu čim višja.....
|
|
RE: vlažilec zraka - naučite me, prosim 4.1.2007 23:02:16
|
|
|
|
rija
|
Aja in merilci vlage na samih vlažilnikih so zelo nesigurni, ker merijo vlago v neposredni bližini vlažilca. Bolje je kupiti termometer, ki ima tudi vlagometer in ga postaviti na nasprotni kot sobe. Dobiš jih v conradu za nekaj evrov..... In jaz imam ta novi vlažilnik kar na tleh in ni problemov.....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2007 23:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vlažilec zraka - naučite me, prosim 5.1.2007 8:20:02
|
|
|
|
glista
|
Jutro, hvala za odgovore. Navodila za uporabo so na žalost zelo zelo skopa. Samo opisuje, katera tipka kaj pomeni in katera lučka kdaj gori. Med drugim je tudi narobe navedeno, katera lučka gori pri avtomatskem delovanju. Pa nič drugega, ne kako naj bi bil postavljen, niti, koliko naj bi bila vlaga v prostoru. Saj navodila vedno najprej preberem Danes je bila spet luža Sem že prej pripravila brisače. Ne gori celo noč, ampak se sam vklaplja in izklaplja. Hvala za nasvet. Danes ga bom postavila kar na omaro, pa bomo videli, kako bo. Rija, meni so pa rekli, da ne sme biti na vroče izparevanje, ker nastane v prostoru savna LP, Pija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?