|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vlažilec zraka - naučite me, prosim
4.1.2007 15:22:18   
glista
Živjo,

dedek Mraz nam je prinesel vlažilnik zraka Hyundai. Vklopila sem ga zvečer, nastavila vlažnost na 50 (a je to v reduuser posted image ), sicer je kazal, da je vlažnost 30. Ampak zjutraj me je čakalo zelo neprijetno presenečenje. V vsej tisti smeri, kamor piha tista meglica je bila na tleh luža, parket se je napihniluser posted image .
Zdaj pa ne vem, a sem kaj narobe naredila??? A je normalno, da je od tega vlažilca tako mokro po tleh? Zjutraj je kazalo vlažnost 50. Ne vem, ali to po vsem narobe uporabljam, ali kaj? Postavila sem ga pa zraven otroške posteljice, da bi vsaj malo spali, ker sicer hoče kar naprej piti.
Hvala za pomoč in nasvet.
LP,
Pija.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vlažilec zraka - naučite me, prosim
4.1.2007 22:51:38   
Anonimen
ja madona a nima zadeva navodil za uporabo!!!???
vlažilec zraka je treba postaviti čimvišje v prostoru na kako polico al pa kam, ne na tla! ne sme niti slučajno pihat v steno ampak v prostor. ne vem kako se ti je lahko nardila luža? a je pihal v steno? pa tudi da piha non stop ni ok! js vlažilec prižgem za 1 uro preden gremo spat, še na misel mi ne pride da bi gorel celo noč. enkrat sem ga pustila na polici nad sabo prižganega celo noč in me je celo noč mrazilo in vlažilo kot da bi spala v osenju dežja al pa res mokri megli. ni fajn občutek!

(odgovor članu glista)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 23:00:42   
rija
No, tako izkušnjo imam jaz z boneco vlažilcem....user posted image  edino parket se hvala bogu ni napihniluser posted image
Verjetno je ta vlažilec ultrazvočni in potem gre iz njega hladna para, ki se po vseh zakonih fizike takoj spusti na tla in od tod tudi luža.

Jaz sem mojega lepo zapakirala in odnesla nazaj v trgovino....in šla kupit navadnega, na izparevanje. Ta oddaja vročo paro, ki gre najprej gor, ko se ohlaja pa se začne spuščat. Pri tem vlažilcu ni nobene luže na tleh.

Vlaga pa bi naj bila za dobro dihanje malčkov nad 60 %. Mi imamo tudi brez vlažilca odlično klimo v spalnici, vendar ga uporabljamo, ko je malček prehlajen.....po nasvetu farmacevtke, mora biti vlaga ob prehladu čim višja.....

...vox populi...

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 23:02:16   
rija
Aja in merilci vlage na samih vlažilnikih so zelo nesigurni, ker merijo vlago v neposredni bližini vlažilca. Bolje je kupiti termometer, ki ima tudi vlagometer in ga postaviti na nasprotni kot sobe. Dobiš jih v conradu za nekaj evrov.....

In jaz imam ta novi vlažilnik kar na tleh in ni problemov.....

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.1.2007 23:19:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 8:20:02   
glista
Jutro,

hvala za odgovore.
Navodila za uporabo so na žalost zelo zelo skopa. Samo opisuje, katera tipka kaj pomeni in katera lučka kdaj gori. Med drugim je tudi narobe navedeno, katera lučka gori pri avtomatskem delovanju. Pa nič drugega, ne kako naj bi bil postavljen, niti, koliko naj bi bila vlaga v prostoru. Saj navodila vedno najprej preberemuser posted image
Danes je bila spet lužauser posted image  Sem že prej pripravila brisače.
Ne gori celo noč, ampak se sam vklaplja in izklaplja. Hvala za nasvet. Danes ga bom postavila kar na omaro, pa bomo videli, kako bo.
Rija, meni so pa rekli, da ne sme biti na vroče izparevanje, ker nastane v prostoru savnauser posted image
LP,
Pija.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?