|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vizium-ali poznate?
21.11.2012 9:37:14   
gsatalema
Zanima me, če poznate to firmo, ki se ukvarja z finančnimi, zavarovalniškimi in bančnimi produkti? Sedež imajo na Ptuju in kar obljubljajo gradove v oblakih (visoke obresti, najcenejšo življensko, avtomobilsko do 60% bonifikacije + še ne vem kake ugodnosti.... in še in še). A je to bolj nateg, kot tiste stare variante, ki so potem pristale nekje na sodiščih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vizium-ali poznate?
21.11.2012 11:13:04   
Tutan
Osebno nisem imela z Viziumom ne pozitivne, ne negativne izkušnje (mogoče, ker me pravljice o visokih donosih in zaslužkih enostavno ne impresionirajo in sem načeloma povsem hladna ob teh zadevah :)). Vem povedat samo to, da je od mojega sošolec delal nekaj časa za Vizium in ga je 1x na enem kafeju noro peglal, pa kako je to zanj blablabla, pa naj še on proba to delat (si je iskal takrat neko ok zaposlitev) in koliko je tukaj not denarja, pa ne vem kaki avtomobili, pa sam si je hitro kupil bmw 5, pa kajjazvemkajvse. No, potem čez kake 3mesece je pa ta avtomobilček prodal pa se vrnil na svojo staro službo, slekel Armani obleko in se spet obnaša kot navadni smrtnik, ja user posted image . Nikoli pa ne nanese debata (nismo si tako blizu, če se srečamo kakšno rečemo), da bi razložil kam so šli ti bajni zaslužki.

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2013 16:31:24   
mihec123
Ni rauno nateg. Sam sm bil seminarju in sem celo probal tole stvar. Tutan  če je tvoj prijatu mogu prodat avto ni nujn da zarad tega kr bi blo kj narobe s podjetjem, mogoč je kj narobe s tem prijatlom. Ne kr neki na pamet. gsatalema to kar si napisal da obljubljajo 60% bonifikacije, glej to pač ma zavarovalnca al pa nima kj ma zj podjetje s tem? Najboljš je pa to ko se kr neki na pamet govori. Mal je takih k bodo priznal sem probal, ampak se nisem najdu u tem, ali pa se mi sploh ni dal. Men se zdi zadeva kr dobra, če imaš voljo do dela. pa glede na to da obstaja podjetje že 8,9 let pa še kr laufa in ni po novicah itd..

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2013 18:48:26   
malaMravljica
No tko, nekomu, ki se je registriral zato, da je dal odgovor jaz ne nasedam, ker reklama se drugace placa in naceloma je se precej draga.

Sedaj pa moj odgovor, ce se avtorica mogoce se odloca. Te firme ne poznam,po dveminutnem googlanju se je izkazalo, da ni neka evropska firma pac pa se dobijo poslovalnice se v BiH. Moj prvotni odgovor pa gre tako, ce ti ta firma ponuja neke res blazne ugodnosti zate, res dosti boljse kot drugi, zakaj menis, da ti to ponujajo, tebi, ki te ocitno niti ne poznajo in ti njih ne osebno, nimajo neke posebne zelje ali interesa ti pomagati. Ne vem, ce so tako ugodni za stranke in na njihovi spletni strani pravijo, da so blazno dobri tudi do zaposlenih, zakaj za boga bi to delal lastnik firme ali poslovni vodja, men se zdi, da lastniki imajo vedno interes, da cimvec ostane firmi, ce gre za neko hudo odstopanje in obljubljajo nerealno vec kot konkurenca gre ponavadi za nateg.

(odgovor članu mihec123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2013 19:57:30   
LuLu
Ne poznam firma, jo imam za eno od podobnih takih. Do velikega grada na oblakih danes prideš (vedno je bilo tako) ali z krvavim delom in dolgoletnim odrekanjem in zelo skromnim življenjem, ali z dedovanjem ali z eno najbolj super noro idejo na svetu ali z lopovščino .
Kam spada ta firma? Lastniki verjetno v zadnjo možnost user posted image
Je pa tudi več načinov inlažje doseglivih, kako veliko denarja izgubiti oz. kako se ti grad na oblakih podre. Z neznanjem, naivnostjo, nesposobnostjo ali spet kaka lopovščina. Ti ga vkradejo.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2013 21:56:22   
rozilu

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

No tko, nekomu, ki se je registriral zato, da je dal odgovor jaz ne nasedam, ker reklama se drugace placa in naceloma je se precej draga.

Se strinjam z mM in ostalimi, z izjemo mihca user posted image . Pa še nepismen je user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2013 22:29:55   
gsatalema
No, naj povem, da po tem obisku, tega "svetovalca" pri nas, se ni zgodilo nič. Obljubljali so veliko; bonus pri zavarovanju za avtomobil -60%, pa še neki posebni + popusti, tako da bi oni meni skoraj nekaj denarja še nazaj dali user posted image . Ko sem jim rekla naj pripravijo predračune, za avto, pa najcenejše družinsko itd., še do tega trenutka niti glasu od firme. Naj povem, da sem na skoraj vsako ponudbo imela veliko vprašanj, na katere ni bilo odgovora, oz. z njim nisem bila zadovoljna, se jim je začelo kar hitro mudit, češ, da še imajo več strank, in jaz sem jih z nasmeškom spustila dalje k novim strankamuser posted image .. Pa nisem neka zatežena stara oma, ampak me je zanimalo, kam in kako bom nalagala moj težko pridelan denar. Ali v rit in na rituser posted image , (malo grdo sicer), ali v neko družbo, pri kateri si bom čez 10 let obrisala pod nosom, ves ta čas, bom pa mislila da sem koga prijela za jaj..!
Tako da... toliko od moje malenkosti in vizium firmi....

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?