Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vitaminski dodatki za doječe mamice 31.10.2005 20:58:21
|
|
|
|
Naja31
|
Živjo punce, a so kakšni vitaminski dodatki, ki bi jih lahko jedla, tudi zdaj ko dojim? Do zdaj sem vedno jedla Supradyn, ki se mi zdi enkraten, ampak je nekoliko močnejši in nisem prepričana, da ga lahko. S prehrano definitvno ne dobim vseh potrebnih vitaminov, pa zdaj zima prihaja, ko sem ponavadi vedno zbolela, itak sem konstantno utrujena in neprespana, tako da bi kaj nujno potrebovala. Hvala za odgovore. Lp, Naja
|
|
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 31.10.2005 21:03:42
|
|
|
|
aneja1
|
Jaz že od vsega začetka jem Elevit, ki sem ga kupila v Avstriji, stane pa okrog 8 jurčkov, je pa 100 tabletk noter.
|
|
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 31.10.2005 21:04:06
|
|
|
|
StBarbara
|
jaz jemljem Unicap m. Za te vem, da jih lahko med dojenjem jemlješ lp,
|
|
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 31.10.2005 22:41:15
|
|
|
|
eva1
|
Duovit al nekaj tašnega, so vitaminske tablete, ki jih priporočajo med nosečnostjo in dojenjem-jaz sem jih jedla med nosečnostjo, ker sem bila eno obdoblje skoz prehlajena! Vprašaj v lekarni...bojo sigurno vedele kaj lahko jemlješ!
|
|
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 1.11.2005 7:29:10
|
|
|
|
alenkapk
|
Unicap M ali T lahko - sem vprašala farmacevtko. Celo priporočila mi je.
|
|
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 1.11.2005 9:10:02
|
|
|
|
snorlax
|
Milupa ima prav posebej vitamine in minerale za nosečnice in doječe matere, samo ne vem, kako se reče. V lekarni bodo vedeli. Vsebujejo tudi folno kislino. Letos spomladi je bila reklama v reviji Mama. L.p.
|
|
RE: vitaminski dodatki za doječe mamice 1.11.2005 10:29:07
|
|
|
|
soncek&luna
|
vitamini in minerali od Milupe se imenujejo NEOVIN, kupijo se v lekarni in stanejo okrog 2.000 sit, je pa notri samo 20 tabletk.... so namenjeni nosecnicam in dojecim materam... jaz sem jih jedle celo nosecnost....
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.