|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   visoka vročina
16.1.2010 20:42:22   
suzi26
ob šestih sem mu dala svojemu sinčku(17 mesecev),svečko paracetamol.
imel je 39.1,čez eno uro mu je upadla za 38,2.

zdej sem mu merla in ima 38,kaj čem počakat dodesetih,da mu dam drugo svečko,al naj mu jo dam zdej?
prosim za odgovore,hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: visoka vročina
16.1.2010 20:48:02   
tinaaja
Ce vrocina ne bi sla cez 38,5 (merjeno pod pazduho) paracetamola sploh ne bi dajala. Drugace pa - JA cakat. Do takat pa zbijat z obkladki, kopeljo... ce naraste in se otrok slabo pocuti.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2010 20:58:24   
suzi26
tinaaja hvala ti za odgovor.
bom počakala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2010 21:02:14   
SaaS
Kot pravi Tinaaja, če ne gre čez 38,5, mu ni treba dajat. Tudi ob 10h če bo 38, je jaz ne bi dajala.
Na ta način se telo bojuje proti bolezni, virusom, tako da nizke temperature ni dobro takoj zbijat. Če pa spet naraste na 39, pol pa ja.

< Sporočilo je popravil SaaS -- 16.1.2010 21:03:02 >

(odgovor članu suzi26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2010 22:20:07   
Naja31
Saj nočem pameti solit ali kaj takega, ampak 38 ali 38,5 pa ni visoka vročina pri malih otrocih. Jaz za visoko vročino smatram 39, 39, 5 in vec.
Drugace pa se vročina ne zbija dokler je pod 38,5. tudi 39, odvisno od počutja otroka.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2010 22:48:56   
smeja2
jaz začnem zbijat ko je nad 39,5 (edino če bi se res slabo počutil že prej)
ker ponavad prej še veselo okol skače :)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2010 7:35:17   
barni
Jaz zbijam, ko ima v usesu izmerjeno okoli 39 stopinj. Calpol dajemo na 4-6 ur, odvisno od pocutja otroka. Pa nic prej!

Ce je vmes kriza, jo kopamo ali ji dajem na celo mrzle obkladke. Ponavadi je takrat itak bolj boga in ne protestira kaj dosti.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?