|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   visok pritisk
19.12.2004 17:42:48   
adelaida
jaz pa imam že na začetku (8 tednov) nosečnosti probleme z visokim pritiskom sem ga imela 180/110 in me je ginekologinja takoj poslala v porodnišnico in so me poslali na oddelek kjer sem ležala 2 dni in do zvečer se mi je pritisk znižal na 115/75 naslednji dan pa je bil spet 140/90 kar je za nosečnost previsok. je še katera imela težave s tem kako jih je rešila?:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   visok pritisk
19.12.2004 17:49:23   
Erika 1
Tudi meni so namerili visok pritisk, je bil pa posledica preslane hrane, premalo tekočine in seveda najpomembnejše preveč kil. Ko sem zanosila sem imela cca 15 kg preveč.

(odgovor članu adelaida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   visok pritisk
20.12.2004 8:47:17   
Anonimen
Tudi jaz sem imela 15 kil preveč, pa sem imla prenizek pritisk...

(odgovor članu adelaida)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   visok pritisk
20.12.2004 8:58:33   
Anonimen
Jaz sem tudi imela visok krvni tlak ampak samo v drugi nosečnosti.Na žalost spadam med hipertonike sem namreč podedovala po starših.Torej hujše težave sem imela v drugi nosečnosti.Nihče ni kaj preveč paničaril okoli tega jaz pa sem bila zelo zaskrbljena.No ginekolog mi je dal tabletke za zbijanje visokega pritiska,ki sem jih uživala od tretjega meseca nosečnosti vse do konca.Niso pa mi hoteli dati bolniške,češ to ni nič hudega,pa čeprav sem s težavo hodila zaradi oteklih nog(pa še v zdravstvu sem delala)Na srečo se je vse dobro izteklo.Čim več tekočine pazi na prehrano eliminiraj sol in mastno hrano.

Lp Neva:rozica:

(odgovor članu adelaida)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!