|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   virus
26.8.2006 13:16:27   
Anonimen
Sem v 36 tednu nosečnosti in očitno staknila en virus. Celo noč sem bruhala in driskala in sem bila res slaba. No zdej sem kar za silo. Bruham na več le bolj slabo se počutim in vsa hrana mi smrdi. Otročka čutim v redu pa me kljub temu zanima, če lahko to kaj negativno vpliva nanj.
Hvala vam za odgovoreuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: virus
26.8.2006 16:04:18   
KIRA
odvisno kaj si staknila. mogoče pa ni virus ali pa kakšna salmonela ali streptokok ali  kaj podobnega. kaj so pa drugi simptomi???
si hodla k zdravniku?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2006 16:05:52   
manetka
Oj anonimna, očitno si staknila enak virus kot jaz, isto sem celo noč bruhala in driskala, od slabosti se mi je mešalouser posted image  
Potem še cel dan nisem mogla ničesar pojesti, probala sem s prepečencem pa je bilo takoj preveč sem šla spet nazaj bruhat. Moraš se pa silit, da boš pila, meni je pomagal bebi čaj, ne smeš dehidrirat.
Tudi mene je bilo strah kaj bo z user posted image  sem v 26 tednu, ampak mi je ves čas veselo skakal po trebuhu, tako da sem se potem kar malo manj bala. Vsi so pa rekli, da ima telo sigurno zalogo hrane za user posted image  in da si lahko vzame tudi, če ne morem jesti.
No danes je drugi dan po bruhanju, sem pa še vedno vsa izčrpana tako, da večinoma kar počivam in spim, je pa to zgleda par dnevni virus, ki pride nenadoma potem pa mine.
Hrana smrdi tudi meni, tako da se počutim kot na začetku nosečnosti...

LPM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2006 16:08:23   
šnucika
meni se je viroza z drisko in bruhanjem zgodila v 34. tednu...celo noč je trajalo in zjutraj sem bila že čisto izmučena.Moj user posted image  me je odpeljal kar v porodnišnico,kjer so me tri dni obdržali na ginekološkem,mi dali infuzije,ki sem jih prejemala dva dni.v bolnici sem še vedno driskala in dobila visoko temperatur,tako,das sem bila še večkrat na CTG priklopljena... Če še vedno driskaš,je bolje da odideš se pokazat,ker ti bodo z odvzemom vode in krvi ugotovili,če si mogoče kaj dehidrirala.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?