|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza
19.9.2006 9:05:56   
BarbaraE
A se lahko prosim javite tiste, katerih sončki so tudi "fasali" virozo - drisko? Pri nas se s tem borimo že od prejšnjega tedna. Prejšnji ponedeljek v vrtcu se je začelo, potem je driskala do srede, ko se je stanje umirilo in se driska ni ponovila do včeraj v vrtcu. Sem se ravno pogovarjala z vzgojiteljico, ki mi je povedala, da je od staršev zvedela, da se ta viroza rada ponavlja, ko že misliš, da je OK, se ponovi. Zdaj pa me zanima, koliko nas je takih, ki imamo te tegobe. Ker drugače nima nobenih drugih bolezenskih znamenj, le driskanje. In pa seveda, kakšno zdravljenje ste ve uporabile. Mi ji dajemo linex, pa zmečkano banano, pa veliko tekočine, da ne dehidrira. Zdravnica nam je že prejšnji teden svetovala, da diete pa naj nima, ampak naj je vse.
Čeprav - včeraj je driskala samo v vrtcu po 14.uri in potem doma po 18.uri. Danes pa še nič.  Aja, je pa naša punči stara 17 mesecev.

Hvala za vaše odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: viroza
19.9.2006 9:46:03   
bskrle
Naša je bila en teden doma, pila isostar, jedla slane bobipalčke.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2006 13:14:41   
krauca
Naš ima pa od sobote drisko & ker ni dosti pil, sva bla včeraj na infuziji (glej temo zgoraj), stanje je še nespremenjeno. Kaka ful - na 2 uri. Upam, da bo kmalu boljše.
LP

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2006 20:33:14   
Anol
Ma pri nas se to vleče že tri tedne in res nimaš kej ni zdravila za to drisko. Pa je bolje, pa spet slabše. Dostikrat je dopoldan o.k. kakanje, pop. pa driska. Kdaj pa je tudi vmes kakšen dan čist o.k.. Zdravnica mi je svetovala tako, kot tebi, da naj je vse, ker je ni diete, ki bi to ustavila in res je, ker smo probali pa ni bilo razlike. Lahko je šel tudi v vrtec, pod pogojem seveda, da nima vročine. Mi je pa omenila, da se ponavadi razvije tudi v prehlad in se je res, tko da mi smo zdele pri prehladu, upam, da bo kmalu konec s to virozo, ker je zelo neprijetna, sploh ker revež spušča tudi obupno nedišeče vetrove.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 8:14:27   
BarbaraE
Anol - a tebi je zdravnica dovolila, da je šel lahko v vrtec? Jaz sem danes našo peljala, ker ni včeraj čisto nič driskala, pa mi je vzgojiteljica rekla, da če sva res v redu, da pač se boji, da se ne bi ponovilo. Tebi je pa zdravnica dovolila? Jaz malo sumim, da ima naša drisko zaradi situacije - vrtec, mamice ni zraven. Ker je zanimivo to, da se driska v vrtcu pojavi po spanju. Cel dopoldan je pa vse okej. Pa nobene vročine, pa je normalno, pa pije. Sva se z vzgojiteljico zmenili, da če bo karkoli, naj me pač takoj pokličejo. Ampak jaz sem resnično prepričana, da je povezava med to novo stresno situacijo in drisko. Danes je že na parkirušču začela jamrat, v garderobi in igralnici je bilo pa sploh hudo. Očitno se ful pozna, ker je po uvajanju manjkala skoraj cel teden. Upam, da bomo prebrodili krizo. Drugače pa bomo spet uvajali.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 8:48:55   
Baby
Sam to ti svetujem! Za pit ji daj čaj iz suhih borovnic. Ampak pusti da borovnice vrejo vsaj 20 minut, je potem boljši okus - kot sok. Probejte se izogibat maščobi in sladkorju, če bo šlo!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?