Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
viroza, prehlad ali.... 27.10.2009 14:27:06
|
|
|
|
sakuL
|
Zdravo. prejšnji teden me je zečel boleti želodec, špikalo v spodnjem desnem delu, bilo m ije slabo (skoraj preko celega dneva). S partnerjem pri sexu nisva zaščitena, pač pa "paziva" (otrok bi bil dobrodošel ). Ker se mi je "bolezen" vlekla preko celega tedna, sem odšla k zdravniku. Prvo vprašanje je bilo- Ali si noseča? Presenečena na vprašanje sem takoj odgovorila z "ne", potem pa "padla" v dilemo. v Soboto sem kupila " mini baby check", ki je pokazal - (se pravi in nosečnosti), pa vendar sem prebrala navodila, na katerih piše, da "deluje" prvi dan po zaostali menstruaciji , ... menstrucijo pričakujem okoli 30.10.2009. zdaj pa me zanima... Ali je vseeno možnost, da sem noseča, pa sem prehitro naredila test, ali sem si tega le preveč želela, in ja je neka viroza... Do včeraj sem se počutila še zelo slabo, hodim vseeno v službo, ker sem še pri močeh... večeri so bolj slabi... Zelo sem utrujena, kar mi ni podobno. Danes je malo bolje (sicer jemljem tablete Ultop -zaradi želodca). kaj mislite? hvala za odgovore. lp
|
|
|
|
RE: viroza, prehlad ali.... 27.10.2009 15:09:45
|
|
|
|
sakuL
|
mogoče pa nisem teme dala pod pravo temo, lahko me prestavite...
|
|
RE: viroza, prehlad ali.... 27.10.2009 16:08:07
|
|
|
|
Kliki
|
Ja seveda je še možnost saj test pokaže ponavadi pravilno po nekaj dneh izostanka. Držim pesti da zagledaš
|
|
|
|
RE: viroza, prehlad ali.... 28.10.2009 11:12:06
|
|
|
|
aleunam
|
Sakul, nisem te povsem razumela. Torej "pazita" ali delata na otročku? Predlagam, da narediš test po izostanku . Ne izgubi še upanja, nočem pa ti dajati lažnega. Velika verjetnost je, da tvoje telo reagira na tablete ali pa je kakšna sezonska viroza. Pa seveda javi rezultat.
|
|
|
|
RE: viroza, prehlad ali.... 30.10.2009 9:31:57
|
|
|
|
Ejla
|
Sakul, torej a je al ni??? Danes je 30.10!!! Poročaj, smo vesele vsake lepe novičke!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?