|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vinjete
4.4.2008 16:38:04   
gojska
ker gre za dnar bom kar tlele vprašala.
Bilo je rečeno, da bomo morali imeti vinjeto tudi za Lj. obvoznico.user posted image  Midva sva mislila kupit samo eno za tavelik avto, mojga pa itak ne rabva če greva kam. zdaj pa tole. Jaz se pa vozim od Trzina do tomačevega krožišča, pa me zanima če za teh par kilometrov mislite vinjeto kupovat: Ker jaz je nebi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vinjete
4.4.2008 16:42:16   
taška30
Od Trzina do krožišča, kakor jaz rezumem, ni obvoznica. Ampak verjetno ne delaš sredi krožiščauser posted image , torej nadaljuješ vsaj malo po obvoznici.
No, jaz bi jo vsekakor kupila, glede na višino kazni pa sploh, pa še preprosteje je, če boš kdaj kam še skočila po službi ali pa npr. če se vam drugi avto pokvari al pa kaj podobnega.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 16:43:00   
Anonimen
Ja, vinjeta bo potrebna tudi samo za ljubljansko obvoznico. Se vsakdonevno vozimo po isti trasi, kakor ti. Načeloma bi morali mi kupiti vinjeti samo zato, da po relativno normalni cesti in v relativno normalnem času pripeljemo otroka v šolo in vrtec. Ampak ker je naš avto kombinirano službeni in zasebni in ker je kot službeni namenjen za taksi, se nakupu vinjete pač ne bomo mogli izogniti. Sicer se pa splača - cena je 55€ na leto, v kar so vključene vse ceste, z vsemi avtocestami po SLO vred, kazen je pa okrog 1000€. Ni debate, ali bomo kupili ali ne, čeprav zakonsko ni obvezno.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 16:44:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Od Trzina do krožišča, kakor jaz rezumem, ni obvoznica.

Je. Ta odsek spada po LJ obvoznico, istočasno pa je to tudi cesta, rezervirana samo za motorna vozila. In za te ceste (+ avtoceste) je vinjeta obvezna.
Edina bližnjica iz Trzina v Tomačevo je tista makadam pot ob tem odseku obvoznice, s katero pa imaš najbrž že kakšno izkušnjo in boš raje kupila vinjeto. user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 16:50:33   
taška30
No, pol pa itak nimamo izbire.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 16:51:00   
Anonimen
Imamo izbiro, imamo. Samo ŽIVCEV nimamo! user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2008 16:52:47   
lemavrica
No midva bova morala kupit vinjete za oba avtomobila, ker obadva voziva po takih cestah kjer bodo obvezne. V primerjavi s kaznijo če je nimaš je cena vinjete min strošek.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2008 16:53:45   
Anonimen
Bicikle bo treba kupt, ja... dokler še niso obdavčeni user posted image ...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2008 17:35:54   
gojska
user posted image
Bicikle bo treba kupt, ja... dokler še niso obdavčeni ...

a veš da jest bi se vozila, če bi bila ena normalna kolesarska. Čez Črnuče pa ne grem, pa pol v tist klanc do carja, pa še tko delam, da mi je čisti ovink. Grem z avtom dol na žale, tko da sem upala da to ne šteje. Klinc pa 55€, sem že za kaj bolj neumnega zapravla dnar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2008 18:13:35   
karamela
jaz se tudi med vožnjo v službo priklopim na obvoznico iz smeri  in grem na prvi izvoz desno ven  kjer je znak avtocesta se peljem do prvega izhoda nevem 1 največ  2  km pa naj plačujem vinjeto? user posted image  

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2008 18:53:59   
benika
jaz se tudi med vožnjo v službo priklopim na obvoznico iz smeri in grem na prvi izvoz desno ven kjer je znak avtocesta se peljem do prvega izhoda nevem 1 največ 2 km pa naj plačujem vinjeto?

To al pa če plačaš kazen, če te slučajno trofnejouser posted image . Mislim, da se kljub 1 km še vseeno splača kupiut vinjeto. Verjetno jo pa tudi ne boš rabila le za tisti km ampak se predvidevam tudi kdaj odpeljete na kakšen izlet (morje, Bled, kakšne toplice...).

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2008 21:52:29   
Anonimen
Bilo je rečeno, da bomo morali imeti vinjeto tudi za Lj. obvoznico.user posted image

Ja.
Jo bom kupila, itak.

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2008 6:51:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gojska
Grem z avtom dol na žale

Ne klič hudiča. user posted image

(odgovor članu gojska)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2008 10:02:43   
gojska
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

IZVIRNO SPOROČILO: gojska
Grem z avtom dol na žale

Ne klič hudiča. user posted image

u shit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.4.2008 10:57:08   
karamela
jaz se tudi med vožnjo v službo priklopim na obvoznico iz smeri in grem na prvi izvoz desno ven kjer je znak avtocesta se peljem do prvega izhoda nevem 1 največ 2 km pa naj plačujem vinjeto?

To al pa če plačaš kazen, če te slučajno trofnejo . Mislim, da se kljub 1 km še vseeno splača kupiut vinjeto. Verjetno jo pa tudi ne boš rabila le za tisti km ampak se predvidevam tudi kdaj odpeljete na kakšen izlet (morje, Bled, kakšne toplice...).
IZVIRNO SPOROČILO: benika

To al pa če plačaš kazen, če te slučajno trofnejouser posted image . Mislim, da se kljub 1 km še vseeno splača kupiut vinjeto. Verjetno jo pa tudi ne boš rabila le za tisti km ampak se predvidevam tudi kdaj odpeljete na kakšen izlet (morje, Bled, kakšne toplice...).

Ja verjetno bom res morala kupit to vinjetouser posted image . Veš kadar gremo  mi 4 na kakšen izlet gremo z večjim avtom, ki ga vozi moj, jst mam en mali avtek 1.0 tak kindr jajčk, za službo pa nazaj ter po mestu. Zarad tega ker za ostalo res ne bi uporabljala mi je še bolj noro plačevat vinjeto.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.4.2008 11:12:30   
*bubi*
Ja, saj v MB tudi cesto polno semaforjev kot obvoznico tretirajo in bo treba imet vinjeto user posted image

Pojma nimam, kako je v A to rešeno. Vem, da lahko greš čez novi mejni prehod Šentilj, ampak brez vinjete samo do prvega izvoza. Kontra pa ne user posted image  Kako pa je s tistimi krožišči pred Grazem (rabiš vinjeto ali ne), pa pojma nimam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?