BellaB
|
Ja nevem, js se dost po intuiciji ravnam, nikoli me ne zavede, ce pa me ze v prvo, v drugo me ziher ne, ker cutm cloveka, ali je na isti valovni dolzini kot jaz. Ne znam razlozt kako, ampak... pac z nekaterimi ljudmi se pocutm super, pri nekaterih pa bi najraje zbezala in se skrila, eni pa me nit tolk ne pritegnejo, da bi se priblizala, saj jim je ze na obrazu poznat, da niso ok, al kaj jst vem... pac nekaj izzarevajo navzven, kar me odbije. In ponavad se ne zmotim. Vcasih ze po sliki vidm al je clovk ok al ne. Recimo zanimivost... pred casom sem spoznala na netu dve osebi, ki sta bili preko chata isto zanimivi. Z obema sem se dobila na kavi, s tem da sem prsla s prve kave nervozna, ker se mi je zdelo da ima oseba okol sebe neprebojen oklep in je izredno nesigurna sama vase (glede tega sem dobila kasneje tudi potrditev), z druge kave (no dobro, je bla pizza ) pa vesela in polna energije, ker sva se z osebo dobro postekali in sva se zdej v stikih. Glede prevarantov pa... ja nevem, js temu ne nasedam. Mogoce zato ker sama poznam par ljudi, ki obvladajo te zadeve in pac ne cutim potrebe po tem, da bi po netu in komercialnih tv iskala stike. Drgac pa tud se drzim nacela, da si usodo in prihodnost krojimo sami, da se prihodnosti ne da napovedat, ker je odvisna od nasih odlocitev, ki so bodisi pravilne ali pa napacne, vsaka prinese neko dodano vrednost, iz katere se clovk neki nauci (seveda, ce je na to pripravljen). Da bos enkrat umrl pa je itak apriori znano... ne rabm zato dajat 30 eurov, da mi nekdo namigne, da mi bo 27. septembra na glavo padu cegu in bom zletela v deveta nebesa :D
|