Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vileda gobica za steklokeramične plošče, ... 29.10.2010 19:19:54
|
|
|
|
Lantea
|
Meni zaenkrat še sreča ne, ker drugače bi tud js . A ti je mogoče kakšen grob košček prišel na gobico? Ker js kr precej močno drgnem, pa še zaenkrat vse ok . Sm si pa z eno posodo naredila šrinf, tk da tudi moja ni več nedolžna .
|
|
|
|
RE: vileda gobica za steklokeramične plošče, ... 29.10.2010 19:21:25
|
|
|
|
blaža
|
jao ne vem, moja je glanc nova. No nekaj se mi je gor prijelo, ma ne hudo, od pašte voda, je malo skipela in pol se je malo zapekla in sem zdrsala, pol pa vidim te fine praskice. dobro sej ni konec sveta, ampak,..
|
|
RE: vileda gobica za steklokeramične plošče, ... 30.10.2010 17:14:42
|
|
|
|
Freya88
|
Jaz imam steklokeramicno na plin... tako da mam ze zaradi ognja vse umazano in jo redno cistim s to viledino gobico... ampak do zdaj niti ene praske... hmm... vsaj od gobice ne:P
|
|
|
| Stran: [1] |
kaj praznujeteNaša črtica koraka8. marec ali 25. marec? Dan žena vs. dan mater?oboje (
44%)
samo 8. marec (
21%)
samo 25. marec (
12%)
nič od naštetega (
17%)
vsakega na pol, le prejemam darila, dajem nič. (
3%)
nič ne bi. pa moram :((( (
3%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!