|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vileda gobica za steklokeramične plošče, podr...
29.10.2010 19:14:58   
blaža
Uf sem jezna.user posted image

si kupim tole Viledino gobico, ki je namenjena prav za steklokeramične plošče za čiščenje in mi popraska ploščo. pa tko sem jo čuvala, dve leti ni mela niti praskice. No sej ni tako vidno, so take tanke, ampak, ma haloo?!user posted image

a je še komu podrsala?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vileda gobica za steklokeramične plošče, ...
29.10.2010 19:19:54   
Lantea
Meni zaenkrat še sreča ne, ker drugače bi tud jsuser posted image . A ti je mogoče kakšen grob košček prišel na gobico? Ker js kr precej močno drgnem, pa še zaenkrat vse okuser posted image . Sm si pa z eno posodo naredila šrinf, tk da tudi moja ni več nedolžnauser posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2010 19:21:25   
blaža
jao ne vem, moja je glanc nova. No nekaj se mi je gor prijelo, ma ne hudo, od pašte voda, je malo skipela in pol se je malo zapekla in sem zdrsala, pol pa vidim te fine praskice.user posted image dobro sej ni konec sveta, ampak,..user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2010 17:14:42   
Freya88
Jaz imam steklokeramicno na plin... tako da mam ze zaradi ognja vse umazano in jo redno cistim s to viledino gobico... ampak do zdaj niti ene praske... hmm... vsaj od gobice ne:P

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2010 16:28:33   
PinaNina
Jaz sicer nisem kupila te od Vilede, ampak imam ''fejk'' od Dm oz. od Mullerja, pa mi ne ena ne druga ni pustila sledi. Si morda dobila zraven, pri čiščenju zajela, še kakšno drugo svinarijo ?

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!