|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vidna samo 1 črtica - pa ne testna
5.7.2005 15:59:27   
Nataša31
POzdravljene punce!

Nisem zdržala, pa sem test opravila že danes. in glej ga zlomka, pokazala se je samo ta prva - to je nosečniška črtica. do druge zgleda da urni ni prišel, očitno nisem držala 5 minut. ampak vem, da je tale črtica definitivno bolj levo oz. na začetku.kako vem? ker sem že prejšnji mesec opravljala test, pa je bila samo ena črtica veliko bolj desno. Kaj je to? Sem narobe opravila test. Ne me kregat!!!:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.7.2005 16:21:05   
vampirka
Jaz predlagam, da zapraviš še dodatnih 300 sit in kupiš nov test. V navodilih jasno piše, da če se ne vidi testna črtica, test ni veljaven.

Ti pa iz srca želim, da je to TO :roza: :bravo:!

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2005 16:29:39   
Špelka
Al pa dej slikco na net. Ampak najbokje res žrtvovat še mal novcev za še en test! :miska::miska::miska:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2005 16:43:31   
Anitka
Nataša jaz ti priporočam, da jutri narediš še en test in držim :miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2005 16:44:43   
Anonimen
Drzim pesti zate! Srecno!:miska::miska::miska:

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2005 17:57:47   
gaja*
Raje poskusi še enkrat, držim pesti!!:miska::miska:

LP; gaja*

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2005 14:38:14   
dinika
Tudi jaz sem naredila 3 teste, ker vedno nekaj ni pokazala. Kupi novi test.9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?