Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: višja izobrazba od tiste, ki jo zahteva d... 13.7.2011 7:51:06
|
|
|
|
josephine27
|
sama sem vedno navedla visoko izobrazbo tudi če je bilo v razpisu napisano, da iščejo srednjo. po moje nima smisla skrivat. je pa res, da sem včasih potem na razgovoru dobila občutek, da bi raje vzeli nekoga z nižjo, ker imajo potem večjo garancijo, da bo ostal pri njih dolgoročno ( tako so oni rekli). nekateri so celo vprašali zakaj bi delala nekaj za srednjo šolo, če imam končan faks. ja mal nej pogledajo naokrog. ko zdaj gledam kakšne ljudi zaposlujejo v podjetju kjer delam mi je slabo. počasi začenjam verjet, da je ta k izbira totalno nesposoben in ne kandidati k hodijo na razgovor.
|
RE: višja izobrazba od tiste, ki jo zahteva d... 13.7.2011 16:59:22
|
|
|
|
norge
|
Jaz sem povedala. Sem pa tudi povedala/napisala, da si želim delati v TEM PODJETJU ne glede na to, da je za razpis pač zahtevana nižja izobrazba. In mi je direktor pač povedal na razgovoru, da njih sploh ne moti, da imam višjo izobrazbo, kvečjemu zelo jim je všeč, plača pa je pač primerna stopnji ZAHTEVANE izobrazbe. In sem povedala, da me to ne moti (če bodo zadovoljni je verjetno še tako možnost kakšnega napredovanja). In dobila službo.
|
|
|
|
RE: višja izobrazba od tiste, ki jo zahteva d... 13.7.2011 18:57:55
|
|
|
|
Colt
|
Norge, čestitke!
|
| Stran: [1] |
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!