|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   višja izobrazba od tiste, ki jo zahteva delod...
13.7.2011 7:34:19   
biba_leze*
Ali naj v prošnji in kasneje na razgovoru omenim tudi izobrazbo, ki je višja od zahtevane, še posebej, če bi omenila delovne izkušnje, ki sem si jih "nabrala" v času študija na faxu?

Se nagibam k temu, da ne bi omenjala, ker drugače izpadem že na začetku, me pa to delo "privlači". Vaše mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: višja izobrazba od tiste, ki jo zahteva d...
13.7.2011 7:51:06   
josephine27
sama sem vedno navedla visoko izobrazbo tudi če je bilo v razpisu napisano, da iščejo srednjo. po moje nima smisla skrivat. je pa res, da sem včasih potem na razgovoru dobila občutek, da bi raje vzeli nekoga z nižjo, ker imajo potem večjo garancijo, da bo ostal pri njih dolgoročnouser posted image ( tako so oni rekli). nekateri so celo vprašali zakaj bi delala nekaj za srednjo šolo, če imam končan faks. ja mal nej pogledajo naokrog.

ko zdaj gledam kakšne ljudi zaposlujejo v podjetju kjer delam mi je slabo. počasi začenjam verjet, da je ta k izbira totalno nesposoben in ne kandidati k hodijo na razgovor.

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.7.2011 16:59:22   
norge
Jaz sem povedala. Sem pa tudi povedala/napisala, da si želim delati v TEM PODJETJU  ne glede na to, da je za razpis pač zahtevana nižja izobrazba. In mi je direktor pač povedal na razgovoru, da njih sploh ne moti, da imam višjo izobrazbo, kvečjemu zelo jim je všeč, plača pa je pač primerna stopnji ZAHTEVANE izobrazbe. In sem povedala, da me to ne moti (če bodo zadovoljni je verjetno še tako možnost kakšnega napredovanja). In dobila službo. user posted image user posted image

(odgovor članu biba_leze*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.7.2011 18:57:55   
Colt
Norge, čestitke! user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2011 10:59:55   
phelps
Jaz vedno povem. In poudarim tudi, da mi ni izpod časti delati nižje plačano in tretirano delo, da me zanima, ipd... Vedno pa vprašajo.

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!