|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 20:22:00   
janaja
najbrž stanovanje , avto...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 21:00:05   
Anonimen
Saj je obrazec, kaj vse moraš vpisati.

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 21:30:20   
corfu
kolikor sem jaz seznanjena na osnovi premoženja , ki ga vpišeš v obrazec se pravi premičnin, nepremičnin, če je kdo od vaju lastnik firme... plačata vrtec da glava boli. sicer pa sploh ne vem kaj jih to briga, nekdo je lahko lastnik ogromnega zemljišča, a plačo ima pa minimalno, zdaj pa plačaj jasli za otroka ki so minimalno 63 tisoč in še nekaj , najdražje pa 85 tisoč. saj to je noro

kaj mislte???:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 21:39:13   
Gina
Vpiše se (vsaj tako je bilo lani), kaj razen stanovanja, v katerem živite, imate - tudi vsi avtomobili:ups:. Če premoženje presega določen znesek (če me spomin ne vara je bilo lani 10 mio.), potem padeš en plačilni razred više, kot bi sicer.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 22:21:19   
frutka_
Te obrazce preglejuje občina in ne vrtec.
Vrtec nima s tem nič. In cofu ravno zato, ker starši "nimajo nič" je prišlo do teh obrazcev. Tisti, ki pa zares komaj živijo pa plačujejo (pre)več...Mislim, da ni nič narobe s tem.

Iz prakse poznam primer štiričlanske družine, ki se je stiskala na 20 kvadratih neprofitnega, gnilega- vlažnega stanovanja pa so plačevali vrtec in jasli več kot drugi, ki so se vozili z oh in ah avtomobili, oblečeni v pelc in drage firme...zato je potrebno!


Pa da ne bo nesporazuma, štiričlanska družina je imela zaposlena oba starša za mizerno plačo,tadrugi pa niso imeli "NIČ", zaposleni niso bili NIKJER!

Vrtec ali jasli so bile vedno za plačat v vrednosti enega orng kredita. Za ta denar pa otrok dobi kvalitetno in raznoliko prehrano štirikrat na dan (zajtrk, kosilo, malica in sadje), ki je marsikdaj sama ne znam skupaj doma sčarati pa seveda strokovno varstvo.

Mislim, da v tem primeru denar odtehta vse. Je pa res drago ampak na srečo vsaj delno pomaga občina. V MB zaenkrat 20% doda občina bojo se pa vrtci v MB podražili v bližnji prihodnosti. Na žalost...treba je zakrpati proračun...:zmeden:

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 23:03:27   
Anonimen
Ja, samo frutka, vse to po tudi po teh famoznih obrazcih tako ostalo. Saj avtomobile imajo na lizing, to se pa ne šteje kot lastnina, ker ni.
Zviša pa plačilo naprimer dejstvo, da neka družina živi pri straših, kjer se stiskajo v eni luknji, pa si trgajo od ust, da zidajo hišo. To pa šteje kot dodatno imetje, ta parcela, ker pač ne živijo na njej. In veš koliko je taka parcela vredna? Ogromno! Zato plačujejo več vrtca.
Uni gospodje se pa še vedno vozijo v dragih avtomobilih, država pa jim plačuje vrtce.
To ni to.

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   višina premoženja kaj to pomeni pri plačilu z...
3.3.2005 23:44:22   
Gina
Ali pa si podedoval pol stanovanja, v katerem živi tvoj oče. Kaj imaš od tega, a ga boš ven vrgel? Ne moreš do tega denarja, ampak zato pa vrtec plačuješ dražje.

To je taka neumnost, kot to, da v davčno olajšavo ne štejejo očala, ki jih kupiš za svojega otroka, ali učbeniki za otroka.....

Pa še ena neumnost, ki mi ne gre iz glave...oče, ki plačuje preživnino, je upravičen do davčne olajšave, lahko tudi v njeni višini (če plačuje materi npr. 10.000,- na mesec, lahko toliko isti mesec dobi nazaj od države, če plačuje več, pa še več), mati pa mora od tega istega denarja plačati še davek.

To so pa slovenski zakoni. Kot bi jih bral iz tistih vicov o Američanih.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj najbolj škodi otrokovemu imunskemu sis...
Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega zdravja.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




gosta hrana
Evica22

kdaj ste začele uvajati gosto hrano?

pri treh mesecih (14%)

pri štirih mesecih (25%)

pri petih mesecih (26%)

pri šestih mesecih (35%)


Število vseh glasov: 692

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!