Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vhod v medenično vstavo majčice 11.4.2005 13:53:44
|
|
|
|
taška30
|
Živjo! V medenično vstavo - misliš z rito navzdol, ne? Ne vem zakaj bi se ravno v 36.tednu? :zmeden2: Ali pa ne misliva iste stvari? Razlika med medenicno in glavično vstavo, kako se čuti - bi rekla, da po tem kje te dete brca, ali z nogami bolj treska po mehurju ali po rebrih.:) LP
|
|
|
|
vhod v medenično vstavo majčice 11.4.2005 14:00:30
|
|
|
|
taška30
|
Sabini, bolj ko gledam tvoje vprašanje in moj odgovor, bolj se mi zdi, da ne misliva isto. Najbrž govoriš o tem kdaj se otrok 'spusti' v porodni kanal - pravijo, da takrat čutiš olajšanje. Ne vem, meni se ne zdi še nič drugače, pa sem že v 38. tednu. :zmeden: Taška
|
|
|
|
vhod v medenično vstavo majčice 11.4.2005 14:43:45
|
|
|
|
Gina
|
Medenična vstava pomeni, da otrok leži z ritko navzdol, da se še ni obrnil na glavo. Kar pa lahko stori tudi kasneje kot v 36. tednu. Če si pa mislila, kdaj se ti otrok spusti, pa je to tudi odvisno od posameznice, lahko v 36. tednu, ali pa med porodom, nikoli ne veš, kdaj se bo odločil.
|
|
|
|
vhod v medenično vstavo majčice 11.4.2005 18:32:21
|
|
|
|
sabini
|
sem pa res leva tako nahitro sem napisala ne medenična vstava ampak to kdaj se spusti:zmeden:ma kaj pa vem jz res čutim olajšanje in imam trebuh po novem bolj spodaj zgoraj je pa prazno, mal čudn razloženo ampak upam da razumete?Ja kaj je to možno da bi prej rodila , ker se je že spustil., obrnil se je pa že 2tedna nazaj.sem pa v 36t
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?