lenček
|
Ojla, v šoli za starše te, če povprašaš sestro, naučijo masaže, ki pri tem pomaga, še boljše pa je, če masažo recimo na internetu poiščeš že prej, ker zaradi nevarnosti predčasnega poroda v zadnjih dveh mesecih le to odsvetujejo. Ko sem hodila v šolo, je namreč ena deklca vprašala v 8 mesecu sestro kaj narediti, pa še to pri drugem otroku. Baje ful pomaga, jaz imam sicer normalne bradavice, je imela pa ena blentava sestra v porodnišnici idejo, da mi bo šlo ful lažje z nastavki. Tadruga se je zgrozila,češ, da so idealne, mah kr neki. Kakorkoli, nastavki ti znajo prit prav tudi, če bo tvoje bodoče dete take sorte kot je moje, da bo kar naprej sesalo in boš imela vnete in razpokane bradavice. Nobena reč, res. Sicer si pa predstavljam, da je s prsmi enako kot recimo z ritjo. Eni majo raje velike, drugi male, tak da se glede partnerja niti najmanj ne sekiraj. Se mi zdi, da se ženske s takimi zadevami dooosti bolj obremenjujemo kot moški. Kar pogumno. aja, še to, če se prav spomnim, je ta masaža opisana tudi v knjigi Ine May Gaskin, naslova se ne spomnim, ampak je nekaj v zvezi z dojenjem. Če nisi zadovoljna z bradavicami, se komot kar zdaj tega lotiš. Veliko sreče, pa ne sekiraj se preveč.
|